Hur att förbättra hanteringen på min 2008 Toyota Avalon

Toyota Avalon är Toyotas flaggskepp full storlek sedan. 2008 års upplaga har en fyrhjulig oberoende fjädring med MacPherson främre och bakre stöttor, tillsammans med främre och bakre barer stabilisator. Medan bilen har ett rykte om att erbjuda en smidig och bekväm körning, är det inte extremt sportigt. Rutinmässigt underhåll och flera uppgraderingar kan bidra till att förbättra hanteringen av din Avalon och ge dig en bättre känsla för bilen. Instruktioner
1

Kontrollera däcktrycket. Se VIN klistermärke i dörrkarmen för korrekt däcktryck för din specifika modell, och hävdar att däcktrycket. Om trycket blir för lågt, kommer hantering lida liksom bränsleekonomi. The Avalon har ett däcktryck övervakning som varnar dig när trycket sjunker för lågt.
2

Uppgradera hjulet storlek. Basen trim levereras med 16-tums hjul, medan alla andra modeller har 17-tums hjul. Om du har 16-tums hjul, uppgradera till 17-tums version. Om du har 17-tums hjul, överväga en uppgradering till 18 inches. Installera inte alltför stora hjul, men som har en negativ inverkan på prestandan.
3

Installera prestanda däck. Som standardutrustning, presenterar Avalon all-season däck. Uppgradera till sommaren eller prestanda däck för att ge dig bättre grepp och kurvtagning förmåga under torra förhållanden. Om du bor i ett område där det snöar, hålla med all-season däck eller byta tillbaka till dem på vintern.
4

Montera styvare fjädrar och stag. Prestanda fjädrar sänker bilen, sänker tyngdpunkten och därmed ge dig bättre hantering. Tänk på att styvare är inte alltid bättre: Styvare fjädrar kommer också att ge bilen en hårdare rida
5

Installera ett stödbandage fjäderben.. Denna bar kommer att ansluta de främre strut torn, ger fronten mer styvhet och solida köregenskaper. Vanligtvis finns för runt $ 100, hängslen ger ett relativt billigt sätt att öka vägegenskaper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95975.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.