Hur man gör en hemmagjord Rack Surf Car

Surfbrädor är alldeles för stor för att passa i en bil, och en del vet inte ens passar in i baksidan av en pickup. Det bästa sättet att transportera en surfbräda är genom att knyta den ner till ett takräcke. Du kan göra en billig en för din surfbräda utan att borra i bilen. I själva verket är ingenting om detta surfbräda takräcke permanent. Du kan ta bort den lätt, och även sätta den på en väns bil. Saker du behöver
6 meter
fallskärm sladden Måttband
Sax
Ljusare Sida 2 Ratchet tie-downs
Visa fler instruktioner
1

Dra fallskärm sladden rakt, och mäter 6 meter med ett måttband. Markera mätningen, och klippa sladden med sax. Skär 6-fot bit på mitten, vilket gör två 3-meters bitar.
2

Täta fransiga ändarna av sladden, genom att smälta dem över lågan från en tändare. Håll i änden över lågan för ett kort ögonblick, slag på slutet och vrider smälta frays tillsammans.
3

Lägg en bit snöre ner på taket av fordonet, som spänner mellan den ungefärliga mitten av varje framrutan. Gör samma sak med den bakre fönstren.
4

Fastställa surfbräda upp och ner på taket, med den främre punkten vänd framåt, över fallskärm sladdar.
5

Open båda framdörrarna. Kasta en Spännband över surfbräda och främre fallskärm sladden. Dra tie-ner i bilen, den ena änden genom de öppna dörrarna. Fäst den genom att trä den öppna änden av slipsen-ner genom spärrmekanism och veva spärren med handen. Upprepa med en annan tie-down på bakdörrarna.
6

Knyt fallskärmen sladdar till ratchet spännband. Bind dem tätt med halva fästen på vardera sida av brädet - precis där styrelsen och ratchet spännband möts. Ackordet är stretchig, så bind en sida nedåt, sedan gå till den andra sidan, sträcka ackordet ordentligt och knyt den andra sidan nedåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87588.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.