Hur du jämför Hitch Racks Typ Bike

Hitch rack är ett bra sätt att transportera flera cyklar som du behöver enkel tillgång till. Liksom bål rack, behöver du inte klättra upp på bilen eller tak att montera cyklar i racket, men till skillnad från bålen rack, ryck rack är ganska universella över bilar så länge du har ett monteringsfäste. Hitch fästen också göra det möjligt att genomföra så många som fem cyklar på en gång, medan de flesta bål rack kan bära mer än tre. Typer

De tre största tillverkarna av dragkrok monterade cykelställ är Thule, Yakima och Saris. Alla tre gör hitch rack för att bära två cyklar, eller så många som fem cyklar. De största skillnaderna finns i vikt, pris och användarvänlighet. Alla dessa företag har kompatibilitetsproblem sjökort på sina webbplatser för bilmärken och modeller, så att du kan kontrollera din bil mot rack typ och kontrollera att den passar.
Vikt
< p> De flesta hitch rack, speciellt de är avsedda för fler än tre cyklar, är tillverkade av stål och /eller aluminium för att stödja vikten av flera cyklar. Metal rack, dock få tunga mycket snabbt, och kan vara besvärlig och otymplig att installera. Saris gör två-och tre-cykelställ ur ett lätt kompositmaterial som är stark, men ändå tillräckligt lätt att installera snabbt och enkelt. Om du däremot transporterar mer än tre cyklar, är det bättre att få en starkare, tyngre racket.
Lättanvänd

Kontrollera din dragkrok storlek innan du köper ett rack. Hitches finns i både 2-tums och en 1/4 tum format och inte alla rack passar i båda. De flesta Thule och Yakima rack har en adapter som passar kuggstången in i endera, men inte alltid. Storlek är också en fråga att överväga, eftersom vissa ställningar kommer att ta upp mer scenen utrymme än andra. Saris rack är lättast att justera och fälla ihop ganska små. Saris T-Bones installera även med en adapter som du kan lämna i monteringsfäste, vilket gör det mycket snabbt att installera och ta bort.
Pris

Hitch rack ofta kostar mellan $ 200 och $ 300, men du kan få betala mer för extra såsom möjligheten att låsa cyklarna till racket, eller rack till bilen. Vissa Saris rack levereras som standard med dessa lås, medan andra såsom Thule erbjuder låscylindrar separat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84322.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.