Hur gör jag en Altima snabbare?

Nissan Altima är en medelstor bil som är tillgänglig som en fyradörrars sedan eller som en sportig tvådörrars coupé. I lager form är Altima en trevlig, pålitlig japansk bil som är en stor pendlare. Men även om det inte är den långsammaste bilen runt, kan det dra nytta av tillägg av vissa ändringar som kan göra det snabbare. Oavsett om det är att lägga till delar till motorn för att göra Altima snabbare i en rak linje eller modifiera fjädring och bromsar för mer makt, det finns många sätt att förbättra denna bils prestanda. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall-luft intag i stället för beståndet luftskåpet . Beståndet luft box är relativt restriktiv på Altima. En kall luftintaget använder ett kon-filter monterat till större diameter slang för att leverera extra tät, kall luft till motorn, vilket gör det möjligt att producera mer hästkrafter. För att installera en CAI, ta bort rutan lager luft från motorrummet, kopplar loss den från intag av motorn. Montera lager intaget på sin plats med den medföljande hårdvaran.
2

Byt lager avgaserna med en prestanda avgassystem. Beståndet avgaserna på Altima är mindre än optimal i diameter och begränsar flödet av avgaser när de lämnar motorn. En föreställning avgaser kommer att innehålla större diameter rör för bättre avgasflödet. En bättre flödande ljuddämparen kommer att uppnå samma sak genom att vara mindre restriktiv än beståndet ljuddämparen. Din motor kommer också att låta bättre. Detta bör installeras av en professionell avgaser butik.
3

Swap beståndet fördelare för rubriker. Detta är en annan stor bolt on som gör din Altima snabbare. De lager grenrör har mindre än interna passager som är också dekorativ rappning, som båda hämmar flödet av avgaser. Tubular headers ha släta invändiga och större passager, vilket gör att motorn andas bättre och göra mer makt.
4

Förbättra fjädring. För att göra din Altima snabbare runt hörn också, styvare fjädring med sänkningsfjädrar, vilket också kommer att sänka bilens tyngdpunkt och minska krängning för ökad grepp. Para fjädrarna med prestanda chocker för den ultimata uppgraderingen i hanteringen. Justerbara stötdämpare gör att du kan ringa i bilens hantering precision.
5

Installera fälgar och däck. Medan bredare och högre hjulen inte nödvändigtvis kommer att göra din Altima snabbare, klibbigare däck monterade på dessa hjulen. Däck som har en mjukare förening än beståndet däcken kommer att dramatiskt öka greppet. Bara tänk på att installera ett högre hjul och däck paket verkligen kommer att göra din Altima lite långsammare i en rak linje, även om det fortfarande kommer att vara snabbare överlag.
6

Uppgradera bromsarna. Med hantering och bromsning ringas in för mer prestanda, är en broms uppgradering alltid en bra idé också. Här kan du börja med cross-borrade skivor och kuddar prestanda, vilket kommer att förbättra kylningen, minska broms blekna och minska stoppsträckan. Den ultimata uppgraderingen är naturligtvis en stor broms kit, som ersätter de stock bromsok och rotorer med större och vanligtvis också innehåller flätade linjer stål broms för en fastare pedal känsla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95474.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.