Hur man installerar en Harley Gas Tank Emblem

Fäst med enkla dubbelhäftande tejp, är motorcykel emblem på moderna motorcyklar tillverkade av maskering vinyl, dekal vinyl eller krom-belagda vinyl. Real metall emblem - den ultimata gastank accent - har inte använts sedan början av den indiska motorcykeln. Hells Bells Tullen skapar en-av-a-kind 3-D metallbehållare skulpturer som är integrerade i tankens konstruktion, men dessa anpassade konstverk måste installeras av Hells Bells. För en enkel gör-det-själv alternativ, välja från ett brett utbud av vinyl eller krom-belagda dekaler vinyl lätt tillgängliga på nätet, förvandla din Harley i en en-av-slag i minuter. Beroende på det utseende du försöker uppnå och storleken och tema av emblemet, kan den anbringas på den övre sidan, höger sida eller vänster sida av tanken. Saker du behöver
Tvättsprit
ren trasa
Cloth måttband
Crayon
Självhäftande lim, panel bindning eller dubbelhäftande tejp
Visa fler instruktioner
Förberedelser och installation
1

Rengör området där emblemet ska placeras. Ansök gnugga alkohol till en ren trasa och torka området noggrant. Fortsätt då området är torr vid beröring.
2

Ställ emblemet på plats. Mät för en perfekt centrerad passform. Rita en skiss av emblemet med en krita.
3

vidare till steg 4 om emblemet har en självhäftande baksida. Applicera lim, dubbelhäftande tejp eller panel bindning till baksidan av emblemet. Applicera lim eller panel bond sparsamt, se till att ytan är täckt. Skär dubbelhäftande tejp för att passa dekalen, vilket garanterar att bandet är inom ytterkanterna.
4

Placera emblemet inom konturen dras på bensintanken. Tryck fast den ordentligt på bensintanken och se alla kanter är jäms med bensintanken. Jämna emblemet lätt med fingrarna för att säkerställa att det inte finns några bubblor och ränder. Fortsätt att trycka på ordentligt för ett par minuter eller mer.
5

Ansök gnugga alkohol till en ren trasa och ta bort krita kontur och överflödigt lim. Låt limmet härda i minst 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85324.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.