Prestandafunktioner som förbättra gas körsträcka

prestationshöjande produkter används av bilägare i ett försök att öka en bils totala bränsleförbrukningen, hästkrafter, vridmoment, samt för att minska avgasutsläppen. Vissa förbättringar kan också bidra till att förbättra gas körsträcka. Prestanda Chips

prestandahöjande chip justera en bils stock inställningar genom sin färddator att optimera "luft /bränsle och tändning timing." Detta gör det möjligt för motorn att arbeta mer effektivt genom att konsumera mindre bränsle och ändå producera mer energi. Det finns två alternativ för prestandahöjande chip. En styrenhet är hårdkodade direkt till bilens dator men körs oberoende av fordonets förare. Dessa modeller kräver ingen inmatning från föraren. Effekt programmerare ansluten till dig bilens OBDII-port (finns under instrumentbrädan) och sedan unplugged när du är klar. Dessa modeller kräver normalt att föraren in sådan information som det bränsle som används, samt underhåll och modifiering historia. Många marker är tillverkade för att fungera med ditt högre grad eller högre oktan bränsle. Läs alla fakta och varningar innan du använder ett chip.
Bränslesystem Tillsatser

Bränslesystem tillsatser är avsedda främst för att hålla din motor och motordelar rena. På så sätt kan de hjälpa till att återställa din motor till sin fabrik prestanda, samt kan sänka utsläppen. Genom en kemikalie som heter PBA (polybutenamin), kan bränsle tillsatser nå insprutare, förgasare, ventiler intag, och bilens brännkammare för att befria dem från inlåning blivit över vid användning av lägre kvalitet bränsle. Dessa tillsatser skall införas i bilens bensintank före tankning bilen. De ska användas en gång var 3000 miles.
Luftsug

luftsug ersätta en bils gamla eller stock luftintaget genom att tillåta mer luft att komma in motorn. Detta kan resultera i en ökning av hästkrafter och total ökning av bilens gas körsträcka. Intag köps som byggsatser och vissa kan kräva att konsumenten skall ersätta rören. Normalt är dessa kit bultas fast i fordonets ram för stabilitet
Exhaust Systems

Performance avgassystem extrahera avgaser som skapas av motorn och hjälpa till att driva ut denna avgaserna så snabbt och effektivt som möjligt. Från motor, avgassystem extraheras till bilens grenröret. Du kan inkludera en "header" som kommer att ersätta det befintliga grenröret med en som kan hjälpa till att befria din bils avgaser ännu snabbare. På så sätt skapar det mer ström totalt för ditt fordon.
Körteknik
p Det finns några mer konventionella metoder för att förbättra gas körsträcka. Korrekt planerat underhåll, såsom byte av batteri och med motorn inspekteras regelbundet kan hålla din motor körs med full kapacitet. Hålla din rätt lufttryck i däcken kan förbättra gas körsträcka. Under pumpade däck kan minska gas körsträcka med 0,3 procent för varje 1 psi tryckfall på alla fyra däcken. Använd rätt viskositet motorolja och byt ofta. Genom att använda den olja som rekommenderas av dig fordonstillverkaren, förbättrar du effektivt din totala bränsleekonomin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95475.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.