Hur man bygger en Drift bil på en budget

Drifting är en typ av racing som har sitt ursprung i Japan under 1970-talet. Drifting innebär att driva en bakhjulsdriven bil genom en tydlig kurs och effektivt utföra kontrollerade slides hela kursen. I drifting, till skillnad från traditionell racing, domare ger poäng till åkare på grund av stil och teknik, snarare än som avslutar kursen snabbast. Förvandla din bil till en drivande maskin på en budget kräver ersätta stagen med "coilovers", som du kan få till ett nominellt pris, och sänka vikten på bilen. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står
grundläggande handverktyg
stagstången
4 coilover Springs | Boka Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på dina framhjulen. Höj framsidan av din bil med hjälp av en hydraulisk domkraft och sätta pallbockar upp under den främre-jack poäng. Sänk bilen långsamt med den hydrauliska domkraften tills den kommer att vila på pallbockar.
2

Ta bort det främre hjulet och däcket. Ta bort fästet för den främre bromsslang. Ta bort den undre fjäderben bultar och sedan de övre bultarna strut. Ta bort skruvarna från toppen av fjäderben, som ligger under huven och ovanför hjulet väl. Håll stagenhet när du tar ut skruvarna så att den inte faller ner.
3

Installera strut bar genom att placera den i motorrummet och bultning det med bultarna som var vid toppen av fjäderben. Sätt i den nya coilover enhet där stagenheten var genom omkastning av förfarande som används för att ta bort. Kom ihåg, den här gången strut bar kommer att vara under bultarna överst stagenheten. Sätt tillbaka hållaren för frambromsen linje. Sätt hjulet igen och upprepa detta steg på andra framhjulet.
4

Höj framsidan av bilen med domkraft och ta bort domkraften. Sänk bilen försiktigt till marken. Dra åt muttrarna på dina framhjulen. Lossa muttrarna på de bakre hjulen. Höj baksidan av bilen upp med domkraft och sätta pallbockar upp under de bakre jack punkter. Sänk bilen långsamt med den hydrauliska domkraften tills den kommer att vila på pallbockar.
5

Öppna bagageluckan eller lucka av fordonet och ta bort stammen foder så att du har tillgång till den chock montering . Observera att du inte kommer att installera stammen fodret när du är klar, som den tillsätts och oväsentliga vikt för din drift bil.
6

bort bakhjulen och däck. Demontera bulten för den bakre chock församling, som ligger bakom pausen bromsok. Hitta toppen av den bakre stagenhet i bakluckan och lossa bulten. Tänk på att hålla chocken församling som du tar upp bulten ut så det inte faller.
7

Sätt i nya coilover enhet där chocken församlingen var genom att vända det förfarande som används för att ta bort det. Sätt hjulet igen och upprepa detta steg på andra bakhjulet. Sänk bilen och dra åt muttrarna på de bakre hjulen.
8

bort passagerarsätet, baksäte och mattor från insidan av fordonet. Ta bort alla andra onödiga inre objekt som lägger mer vikt på fordonet. Öva driver med din bil och justera coilovers till en inställning som passar din körstil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84163.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.