Hur installerar jag Stänkskydd på en BMW 3-serie?

Stänkskydd är gummi klaffar som kan installeras i en BMW: s hjulhus bakom ratten. Flikarna förhindrar lera och smuts kastas upp av däcken att landa på karossen, vilket kan se ful. Stänkskydd kan vara särskilt användbart i regniga, snöiga och leriga förhållanden, eller på grusvägar. Installera en uppsättning stänkskydd är relativt enkelt men kräver att hjulen tas bort. Saker du behöver
Däck järn
Ordet jack
Jack står
Electric drill (beroende på typ av stänkskydd) katalog Skruvar
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna som håller hjulen på, med ett däck järn. Lyft bilen med en domkraft och sänka den på pallbockar. Avsluta ta bort muttrarna och hjulen.
2

Håll markkappa upp till hjulhuset för att få en uppfattning om hur det kommer att passa. Installationen kommer att bero på vilken generation din 3-serie BMW.
3

Linje hålen i stänkskydd upp med bultarna som håller fender liner på plats. Bultarna på den bakre ytan av fender kommer fästa stänkskydd på plats.
4

Demontera skruvarna som överensstämmer med hålen i stänkskydd. Montera stänkskydd genom att hålla upp till fender liner och sätta tillbaka dem igen genom stänkskydd och fender liner. Du kan behöva trycka hårt för att få skruvarna att fånga trådarna, eftersom stänkskydd lägga tjocklek.
5 hål

borra eller använda självgängande skruvar för eventuella hål i stänkskydd som gör inte har motsvarande bultar eller skruvar i BMW: s fender. Stänkskydd har vanligtvis en skruv som håller den nedre hörnet av stänkskydd på undersidan av bilen. Vissa nyare 3-serie stänkskydd använder också ett fäste som monteras tillsammans med stänkskydd. Konsultera anvisningarna som följde med stänkskydd.
6 p Om du behöver borra hål, håll stänkskydd fram till hjulhuset. Markera hålen i stänkskydd i fender liner /fender läpp med en Sharpie. Använd en borrmaskin för att försiktigt borra hålen för stänkskydd. Dessa hål behöver borras i metallen av hjulhuset läpp för att hålla skruvarna, inte bara i fender liner. Montera stänkskydd med skruvar.
7

tillbaka hjulen och muttrarna. Sänk BMW bort av domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95464.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.