Hur att byta ut en växelspaksknopp i en '07 Nissan Altima

Auto entusiaster har alltid försökt att anpassa sina turer sedan början av bilen. Genom åren strävat efter generation efter generation av bilägarna att ställa sin bil bortsett från mängden, oavsett märke eller modell. Den 2007 Altima är inte främmande för anpassning, som allt från motorn till utsidan av bilen kan ändras för att passa ägarens smak. Märkligt nog, små detaljer kan göra stor skillnad i Altima estetik. Ta de ringa växelspaksknopp, till exempel. Så utilitaristiska som knoppen är, kan ersätta en sliten knopp eller byta den för en snyggare eftermarknaden knopp sätta pricken på ett anpassat jobb. Saker du behöver
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Park i Altima på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Växla till neutralläge, om Altima är utrustad med en manuell växellåda, eller flytta in i D-läget för en automatisk CVT-växellåda.
2

tag i manuella växelspaksknopp och vrid den moturs tills den skruvas ur fullständigt från shifter spaken. För automatisk, tryck krom ringen i botten av den automatiska växelspaksknopp ner och bort från ratten. Dra ut plasten spärrstiftet säkra vredet till shifter spaken, med en tång om det behövs. Lyft växelspaksknopp bort av shifter spaken.
3

Skruva den nya växelspaksknoppen på växelspaken spaken, eller sänka den nya automatiska växelspaksknopp på plats. Skjut spärren i facket längst ned på växelspaksknoppen, tryck sedan krom ringen uppåt tills det snäpper på plats. Shift transmissionen tillbaka i parken om du arbetar på en automatisk CVT-utrustade Altima.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87702.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.