Hur man installerar fyra italienska Air Horns

Många fordon kommer från fabriken med saktmodiga horn som alla låter likadant. Installera en eftermarknad air horn kan se till att du hörs och skilja dig från mängden. Air horn finns i alla typer, från enstaka horn till multi-horn till den otroligt högljudda italienska fyra horn version. De flesta kompressortuta har separata kompressorer och strömbrytare, men de senaste italienska versionerna är helt fristående och därmed mycket enklare att installera. Saker du behöver
skruvdragare
Elektrisk tråd band
kontakter
Wire splitters
buntband
stjärnskruvmejsel bit
metall skruvar
Brickor
liten borr bitars
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lossa batteri så att du inte arbetar med strömförande ledningar. Hitta din nuvarande bil horn. Detta kommer att vara en liten rund skiva, i de flesta fall monterade nära framsidan av motorn på väggen av motorrummet. Kontrollera din manual för att hitta platsen.
2

Ta bort den positiva kabeln från din nuvarande horn. Dela upp denna tråd i fyra separata ledningar, med två ledare splitters. Anslut dessa kablar till ledningarna strömkablarnas på dina nya lufthornen med kabelanslutningar. Addera 3

Hitta en lämplig plats för din nya horn, företrädesvis nära framsidan av motorrummet där det finns fritt utrymme. Borra erforderliga hål för att montera dina nya horn, enligt installationsanvisningarna just din modell. Under installationen, se till att hornen själva vänd mot framsidan av bilen. Linda in jordkablar för de nya hornen kring sina respektive monteringsskruvar och dra åt dem, med hjälp av din skruvdragare. Upprepa denna process för alla fyra horn.
4

Kör din makt tråd längs befintliga tråd banor, med buntband för att hålla det snabbt till andra buntar. Se till att kablarna är klart för hotspots och stör inte rörliga delar.
5

Läs dina nya hornen handbok och kontrollera strömstyrkan som krävs. Kolla denna strömstyrka mot säkringen närvarande installerad i bilen för horn. Om de nya hornen kräver mer ström än din säkring kan hantera, kanske du vill installera en större säkring för att matcha. Om din horn säkring bär andra kretsar med det, inte öka belastningen. Test av signalhornet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96383.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.