Hur man gör en 4 Cylinder Dodge Neon Snabbare

Införd i 1995 års modell, var Neon säljs via tre varumärken - Chrysler, Dodge och Plymouth. Denna Peppy kompakt bil var ursprungligen funnits tillgängliga i både coupé och format sedanmodell innan Chrysler beslutat att gå med sedan konfigurationen bara för sina sista år. Även 2005 är det sista året av produktionen förblir Neon en favorit för tuner set som tycker anpassar sina turer för att maximera prestanda. Bara en motor erbjöds under dess 11-åriga modellen kör, en 2.0L I4 motor, som du kan göra mer kraftfulla på flera olika sätt. Saker du behöver
Sportluftfilter
Kraft programmerare
Kall luft Cat intag
tillbaka avgassystemet
Headers
Visa fler instruktioner
Performance Parts för din Dodge Neon
1

Installera ett högt flöde luftfilter. Medan lager papper luftfilter få jobbet gjort, begränsar de luftflödet något. För att öka prestanda, kan du välja bland high-flow luftfilter featuring teknik bomull filtrering. Detta gör att större mängder luft att strömma genom obehindrat motor, vilket innebär att en effektivt fungerande motor ger mer kraft.
2

Anslut en makt programmerare för att under-streck diagnostisk port för att hjälpa dig att övervaka luft och bränsleflödet till motorn. Detta ger dig möjlighet att lagligt och säkert åsidosätta fabriksinställningarna för att få en liten, men märkbar ökning av hästkrafter och vridmoment, precis tillräckligt extra kraft för att hjälpa din Dodge Neon flytta med auktoritet.
3

Bolt på en kall-luftintag. Kallare, hjälper tätare luft din Dodge Neon springa snabbare. Tyvärr, fabriksinstallerade inställningar och delar begränsar luftflödet. En kall-luftintaget ökar diametern hos luftintaget för att öka luftflödet, och samtidigt minska luftmotståndet. Avvägningen är ökad motorljud.
4

Byt ditt fabrikssystem bilavgaser med ett avgassystem halvsats för mer makt. Du kan ersätta delen av avgassystemet från utloppet för den katalytiska omvandlaren till avgasröret spets kan i helhet med en katt tillbaka system utformat för att minska avgasmottryck. Välj ett system som består av flygplan kvalitet T-304 stål, och det kan vara det sista avgassystemet din Dodge Neon någonsin kommer att behöva.
5

Installera en rubrik. Din Dodge Neon är insugningsröret är en del av motorn som levererar bränsle-luftblandningen till alla fyra cylindrar. En bult-på huvudnivå samlar avgaserna från varje cylinder i en pipa, vilket minskar mottrycket. Mindre tryck innebär att din motor körs mer effektivt, klämma ut ökade mängder av hästkrafter och vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83324.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.