Hur man modifierar Chevy 2500HD för bogsering

Standarden Chevy 2500 HD lastbil finns i olika trim paket och med en V8-motor. Med denna motor alternativet, var Chevy betygsatt dra ett maximum av 16.000 pounds, beroende på transmission och utväxlingsförhållande. Det finns flera bogsera profil mods tillgängliga för denna pickup och, för ett rimligt pris, kan du få den mest prestanda samtidigt bogsering last. Saker du behöver
Hitch
Owners Manual
Visa fler instruktioner
1

Installera en eftermarknad intag för att hjälpa till att förse ett konstant flöde av frisk luft till motorn . Installera detta också hjälper bränsleekonomi, vilket behövs vid bogsering.
2

Köp en programmerare eller power chip för att öka hästkrafter. Installera genom att bara koppla in den elektroniska styrenheten.
3

Lokalisera klistermärke på förardörren, på insidan. Läs etiketten för att bestämma dragkapacitet. Läs instruktionsboken, eftersom maximal bogsera rating av Chevy variera beroende på konfiguration av fordonstypen.
4

Se över huvudupphängningsstång genom att ersätta fjädrarna med tunga eftermarknaden alternativ. Installera högkvalitativa chocker i lastbilen för att kompensera eventuella extra vikt att lastbilen kommer att bli bogsering.
5

Installera ett skumt märkning för att klara en vikt inte mindre än den maximala dragkapacitet av Chevy 2500HD. Välj ett skumt som ska monteras med en bult och konsol set. Detta kommer att undvika att permanent svetsa en hitch till ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86863.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.