2000 Nissan Maxima Performance Tricks

Det finns flera prestanda tricks för en 2000 Nissan Maxima. Vissa trick är relativt enkel och kan installeras hemma. Andra kan kräva professionell installation, beroende på din bilverkstäder upplevelse. Det är viktigt att notera att inte alla prestanda tricks är lagligt i varje stat. Var noga med att kolla med din statens lagar för vad som är tillåtet där du bor. Cold Air Intake

Ett enkelt knep för att förbättra prestanda för en 2000 Nissan Maxima är att uppgradera kall luft intag av fordonet. Att tillåta motorn att dra in mer kall luft från utsidan ökning av trycket i cylindrarna, vilket leder till en bättre antändning. Bättre tändning betyder mer hästkrafter och vridmoment och bättre acceleration. Kallt luftintag är inte lagligt i alla 50 stater, så se till att kolla med din statens utsläpp lagar innan de köper en. Två alternativ för en 2000 Nissan Maxima från Injen är modell nummer RD1935BLK och RD1935P.
Performance Control Module

Uppgradera Performance Control Module (PCM) i fordonet är en annan lura till att öka prestandan. PCM låter dig förändra bränsle-luft-blandningen i motorns cylindrar. Typiskt enheterna injicera mer bränsle in i cylindern, vilket leder till en betydande ökning av hästkrafter men en minskning av bränsleeffektivitet. Ett exempel på en PCM för en 2000 Nissan Maxima är Venom 400 PCM. Enligt Venom, kan apparaten höja hästkrafter med 25 procent.
Bromsar
p Om du ger motorn massor av kraft för hastighet och acceleration, det hjälper att kunna stanna fordonet också. Prestanda körning i hög hastighet och en häftig inbromsning kan värma upp bromsbeläggen på fordonet. Uppvärmd-up kuddar för att inte ha så mycket friktion och kan faktiskt skada bilen. Det är bäst att uppgradera broms rotorer till slitsade och /eller borrade skivor och använda hög friktion bromsbelägg. Några exempel som är EBC Ultimax slitsade rotorer och Roto-Tech rotorer borrade, och båda företagen gör rotorer för 2000 Nissan Maxima. Hög friktion bromsbelägg inkluderar "Green Stuff" från EBC och prestanda kuddar från Hawk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95900.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.