Hur man ändrar Galler på en 1998 M3

1998 års BMW M3 är en del av E36 generationen av BMW bilar, som kom i en sedan och coupé formulär. Den E36 ersatte E30 M3 (den första någonsin modellen) och ersattes senare av E46 M3. Ägare av E36 M3 utför ofta uppgraderingar till sina bilar för mer prestanda och ett bättre utseende. En av ändringarna ska ersätta gallret stock M3 med en som har mörklagda eller ens en gjord av kolfiber. Saker du behöver
skruvmejsel
Ny grill
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en väl upplyst område. Höja sin huva. Avlägsna plast beklädningsdetalj placerad över kylaren, mellan motorn och den främre kanten av motorrummet strax över gallret. Dessa hålls med fyra metall skruvar och två plast skruvar. Ta bort dessa skruvar med en stjärnskruvmejsel.
2

Koppla luftkanal som är fastsatt i panelen på kanten som är vänd mot motorn. Detta kommer att vara på förarens sida av panelen. Luftkanalen kopplar hand.
3

Dra försiktigt ut panelen i motorrummet så att det inte är repad eller skadad. Ställ den åt sidan. Ta bort gallret genom att trycka på plastflikarna som håller gallret till den främre änden av bilen. Det finns tre flikar på undersidan, på toppen och på höger och vänster sida av gallret. Var försiktig när du trycker på flikarna för att undvika brott.
4

Installera den nya grillen genom att vända avlägsnandet. Se till att alla plastflikarna på gallret snäpper rätt plats och att gallret sitter fast ordentligt. Sätt tillbaka plast trim panel med fyra metall skruvar och två plast skruvar. Sätt tillbaka luftkanalen på beklädningsdetalj. Sänk och lås huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95442.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.