Så här ändrar en Mustang

April 17, 1964, är en stor dag i fordonsindustrin historia - dagen Ford Motor Co först introducerade sin Mustang sportbil. Bolaget visste att det hade något speciellt på sina händer när bilen överstiger initiala försäljningsprognoser på 100.000 enheter och sålde över 400.000 enheter över hela världen. Sedan dess release, har entusiaster köpt miljontals Mustangs och hittade många sätt att ändra dem för att skapa mer makt. Prestanda marker är en enkel att installera alternativ som du själv kan göra, för att lägga hästkrafter och vridmoment samtidigt förbättra bränsleekonomin. Saker du behöver
Batteripolen skiftnyckel
Mustang prestanda datachip
Visa fler instruktioner
1

läs instruktionerna för just ditt chip noga. Olika chip tillverkare kan ha olika detaljer och specifika som du vill veta om.
2

Lyft huven på din Mustang och koppla den negativa batterikabeln från batteriet. Detta kommer att eliminera möjligheten av en omedelbar korta och minska risken för elektriska skador på ditt fordon. Addera 3

Lokalisera prestanda chip i bilen. Detta kan variera med olika modeller, men kommer att ligga nära brandväggen i motorrummet på din Mustang.
4

Ta bort kåpan som omsluter chipet och sedan ta bort chipet. Var försiktig. Chipet ska komma ut lätt, men du vill vara noga med att inte böja någon av de tunna metall stift som förs in i kortplatsen.
5

Passa in stiften på nya prestanda chip och insats in den nyöppnade facket. Kontrollera att alla stiften går in i rätt hål. Böj inte stiften.
6

Sätt tillbaka locket på lådan som håller chippet och se till att den låser ordentligt innan du ansluter den negativa smeten kabeln och starta bilen. Vrid tändningsnyckeln i din Mustang att starta bilen och lyssna noga efter missljud. Kontakta tillverkaren av ditt chip om du har prestandaproblem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95906.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.