Hur man installerar Plates Caster Camber

Utforma en bil som hanterar väl är inte en lätt uppgift, det är svårt att räkna ut vilka av de många möjliga saker att justera först. Ett av de enklaste saker att göra, vilket ger dig massor av utrymme för anpassning, är att lägga en uppsättning tallrikar caster camber. Med en uppsättning av dessa installerade på framsidan av din 1994 Ford Mustang, kan du finjustera caster och camber på din fjädring, vilket ger dig optimal hantering. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Fjäderkompressor
Insexnyckelsats
Wrench in
Air kompressor
Pneumatisk mutterdragare
krafthylsor
Visa fler instruktioner
1

Palla upp den främre delen av bilen med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är så fast som möjligt innan du kryper under.
2

Ta bort framhjulen använder mutterdragare och uttag effekter. Placera hjulen åt sidan.
3

Placera domkraften under främre hjulupphängningen och Jack upp det tills det når den nedre länkarm. Håll positivt tryck på armen, men inte tillräckligt tryck för att lyfta fordonet utanför läktaren.
4

Unbolt övre inriktningsplatta med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.

5

Unbolt övre strut bulten. Det är i mitten av fjäderben, och du måste använda en mutterdragare. Utan domkraften under kontroll arm, skulle våren expandera och orsaka stora problem, så se till att den är säker.
6

Lossa den övre bussningen och lager inriktningsplatta från fordonet och plats åt sidan.
7

Sänk långsamt jack så att du kan komma åt och ta bort staget överst och den andra delen av anpassningen plattan. Låt inte våren komma ut på plats.
8

in den nya plattan caster camber in från botten av fjäderben och löst skruva på plats.
9

Guide centrum av stöttan i hålet i mitten av gjutmaskinen camber plattan och använda domkraften för att lyfta staget tillbaka in genom hålet. Placera gummigenomföringen på mitten på staget och sedan löst skruva på muttern på staget.
10

Dra åt skruven på staget med mutterdragare.
11

Dra åt bultarna på caster camber plattan i den position du vill att det ska vara. Du kan justera dessa och anpassa dem med hjälp av markeringarna på caster camber plattan. När det är åtdragna, kan du testa bilen och om nödvändigt, leka med de inställningar som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95012.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.