Hur göra min Honda Civic Faster

Det är nog säkert att säga att Civic är en av de mest populära bilar som Honda någonsin har tillverkats. Samhällskunskap är uppskattad för sin tillförlitlighet, kompakt storlek och sparsamma bränsleekonomi, vilket gör dem stora pendlare för vardagen. Naturligtvis, Sh är också populära som en utgångspunkt för en tuner bil, när framförandet (och vanligen utseendet samt) uppgraderas till en högre spak. Det finns många sätt att göra en Civic snabbare, från att lägga hästkrafter till avlägsna vikt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lägg hästkrafter. Ett av de första stegen du kan ta för att göra din Civic snabbare är att lägga till mer hästkrafter i motorn. Börja med en större diameter avgaser. Beståndet avgaserna begränsar flödet av avgaser när de lämnar motorn, men en föreställning avgaserna blir de avgaser ur motorn snabbare, vilket gör att motorn att göra mer makt. På insugssidan, installera en kall luftintag i stället för beståndet restriktiva luft box. Efter det finns det prestanda chips och elektroniska styrenheter som förändrar hur mycket bränsle, luft och gnista får motorn. Tvingad induktion från turboladdning eller överladdning är en annan populär metod för att få mer makt från en Civic motor. Du kan också bygga motorn med olika kammar, större kolvar och så vidare, men som turboladdning eller överladdning, kan detta vara ganska dyra.
2

Öka hanteringen. En Civic som är snabbare är inte bara snabbare i en rak linje, men snabbare runt hörn också. Börja med en uppsättning justerbara prestanda chocker ihopkopplade med lägre, tyngre fjädrar ränta coil. Du kan också installera fullständiga Coilovers, vilket möjliggör betydligt mer justerbarhet än konventionella stötdämpare och fjädrar. Efter att större vingla barer är ett bra sätt att minska krängning och göra dina Civic take hörn mycket bättre. Den krängningshämmare förbinder varje sida av suspensionen med en styv bit metall, tvingar insidan däcket till marken vid kurvtagning. Strut hängslen är en annan populär Civic modifikation. Dessa bult mellan strut torn och minska chassi flex. Hårdnande upp bussningarna med uretan-stil bussningar kommer också att göra bilen mer lyhörd. Spetsa ändringarna med klibbigare däck monterade på större hjul. Addera 3

Uppgradera bromsarna. På stoppa änden, kommer en snabbare Civic har också bättre bromsar. Här kan du installera cross-borrade skivor för bättre kylning, prestanda kuddar för mer bett från bromsarna och flätad stål bromsledningar för en bättre känsla pedal. Eller så kan du gå alla ut och installera en stor broms kit, som kommer att ha större bromsok och rotorer för en mer dramatisk ökning bromsförmåga.
4

bort vikt. Sprider pounds är en annan teknik för att göra en Civic snabbare. Ta bort lager sätena och installera lättare, ett stycke racing hinkar. Efter det, ta bort mattor och ljuddämpning och installera ett tunt lager av mattan. Du kan också ta bort panelerna stock dörr och baksätet för ännu mer viktminskning. Dessutom finns det lätta glasfiber och kolfiber utvändiga paneler (huv, trunk, etc.) som kan monteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95441.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.