Hur intall en Jet Chip

För extra hästkrafter och race-ready kraftöverföring från en fabrik producerade fordon, lära sig att installera en Jet chip, är det enkelt. Jet prestandahöjande chip innehåller ett nytt program på datorn kontroller för en särskild modell av bil, lastbil, eller fritidsfordon. Nya och gamla fabriken producerade fordon som använder en dator för att styra förbränningen är programmerade för tillförlitlig körning under minimala förhållanden och bränsletyper, men en Jet Performance chip uppgraderar en motors datorstyrning till ett mer aggressivt program. Används som en ersättare till fabriken datachip med begränsad prestanda, är en Jet chip en plug-n-play verktyg för mer makt samtidigt behålla den ursprungliga planeringen om det behövs senare. Installera en Jet chip nu, och bibehåller förmågan att återgå fabriken programmet tillbaka till datorn med den gamla, fabriken chip datorstyrning senare. Saker du behöver
Fordon med ECU
Jet Performance Chip
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet så att det finns gott om belysning i en dammfri miljö och öppna huven för att komma åt motorrummet. Koppla den svarta, negativa batterikabeln från bilens batteri för att koppla bort strömmen från ledningsnätet under installationen av en Jet prestanda chip. Lokalisera rutan datorstyrning för ditt fordon. Beläget nära eller på brandväggen inne i motorrummet eller kupén, innehåller denna kopplingsdosa eller ledningspanel kontrollerna fabrik dator för fordonet.
2

Installera chip Jet prestanda eller modul i ECU (Electronic Control Unit) för fordonet. För äldre modeller av fordon, ta en chipsanläggningen programmering från ECU och ersätta med en Jet chip. För installation i moderna kopplingsdosor paneler och lådor dator, leta reda på datorstyrning och infoga en Jet chip i mellan datorns elektroniska, leder och kopplingsdosan eller datorstyrning. Jet chip ansluts till uttag som fabriken adaptern passar in. Anslut befintliga fabriken ledningar adaptern i Jet chip prestanda modul och den nya programperioden kommer att installeras.
3

bort lådor datorstyrning från sitt förvaringsutrymme med metriska eller amerikanska skiftnycklar. En ratcheting skiftnyckel med hylsor lossar snabbt och tar bort fäste fästen och konsoler. Vrid moturs för att lossa och medurs. När datorn kontrollboxen tas bort, ta till en arbetsbänk och anslut Jet prestanda chip modulen i uttaget utsetts av färg. En Jet chip kan inte kopplas till något annat uttag än det som den är avsedd för, så någon rädsla för installation i fel adaptern tas bort. Anslut Jet chip och sedan byt kablaget leder som de var. Anslut kablaget till den nya Jet chip och installera datorn på plats igen.
4

Arbeta inuti passagerarutrymmet på en ECU, kommer en skruvmejsel eller skiftnyckel behövs för att frigöra datorlåda från dess monteringskonsolen. Öppna styrboxen och dra gamla, fabriken chip ut ur sitt spår och ersätta med den nya Jet chip. Behåll det gamla, fabriken chip förvaras i skyddande emballage att Jet chip sändes i. Fäst datorn tillbaka styrenheten på plats innan start av fordonet. Du kan behöva komma åt utrymmet under och innanför instrumentbrädan i bilen för att komma till datorn styrbox av en äldre modell datorstyrd bil eller lastbil. Släpp friktion knäppen och fästen som håller instrumentbrädan på plats tills du kan nå och frigöra enheten datorstyrning och installera chip Jet prestanda. Dra åt alla skruvar på plats igen när installationen är klar.
5

Kontrollera alla anslutningar och ECU montering fästen och elektriska ledningar för att vara säker på att Jet chip eller prestanda modul är säkert på plats. Anslut den svarta, negativa tillbaka batterikabeln till den negativa effekt på fordonets batteri och dra åt ordentligt. Stäng huven och sätt in nyckeln i tändningslåset för att starta. Vrid om nyckeln och starta motorn. Idle fordonet i en minut för att låta fordonet erkänna det nya programmet och varnar föraren om eventuella problem. Jet prestandahöjande chip är konstruerade för att installeras snabbt och enkelt utan de problem som kommer med andra produkter datorns prestanda. Leta efter varningslampor eller lampor problem som kan initieras efter installationen av en prestation datorstyrning. Om ingen varningslampa lyser, köra fordonet med det nya programmet med förtroende att Jet prestandahöjande chip är de bäst presterande dator uppgraderingar för pengarna och är lätt att installera på alla fordon som kan uppgraderas med denna produkt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83042.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.