Hur man installerar ett Powerhouse Pipeline Turbo

Du kan öka kraften i motorn i bilen genom att omvandla avgaser till extra hästkrafter och vridmoment. Detta görs genom användning av en turbo eller en turboladdare kit, såsom en motor Pipeline turbo. Installera ett turbo kit på motorn på din bil kommer att bättre utnyttja dess avgaser och kan öka prestandan. Saker du behöver
Hylsnyckel
Powerhouse turbo kit
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Lossa skruvarna som används för att säkra turbinhuset till sidhuvudet av turbon med hjälp av en hylsnyckel. Ta Turbohuset utanför huvudet på turbo.
2

Placera huvudet packningen på huvudet på turbo. Sätt tillbaka turbinhuset på huvudet och säkert genom att dra åt skruvar och muttrar.
3

Fäst reglarna som ingår med din turbo kit på turbinhuset. Dra åt skruvarna på reglarna med hylsnyckel.
4

Montera wastegate på rubriken för turbo använda de små packningar från turbo kit. Säkra wastegate på turbon med skiftnyckel.
5

Fäst oljeledningen medföljer satsen fast i fästet på turbon. Placera mitten av turbo så att den är i jämnhöjd med flänsen. Dra åt anslutningarna med skiftnyckel.
6

Anslut beslag vatten banjo på turbo med hjälp av skruvar och brickor ur turbo kit. Dra åt bultarna med nyckel.
7

Sätt den längre slangen från turbo kit på framsidan av turbon. Ju kortare slang måste fästa på baksidan av turbon.
8

Placera turbo på huvudet av fordonet. Säkra turbo på huvudet genom att dra åt bultar och muttrar. Fäst fästet, om det behövs, på motorblocket och dra åt bultarna för hand.
9

Säkra stuprör och ner rör till turbon med de runda klämmor och dra åt för hand. Anslut passagerarsidan dumpa röret till stupröret. Sätt förarsidan röret i det gängade hålet som är på kompressorn.
10

Anslut Banjokoppling på turbon till topplocket. Fäst vattenledningen till banjo montering och dra åt med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87664.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.