Hur vill uppdatera en bil med Gör-det-själv eftermarknaden Parts

Det är aldrig billigt att köpa en ny bil. Betalningar med ränta läggs ovanpå, full täckning försäkring, regelbundna underhåll-allt lägger upp. Du kanske kan få den nya bilen känsla och prestanda utan de nya bil kostar när du uppdaterar din bil med eftermarknaden delar. Saker du behöver
Automotive kataloger
Visa fler instruktioner
1

göra ändringar som materia, särskilt om pengar är ett objekt. Börja i motorn, och byt ut luftfiltret och tändstift. Om dina slangar är squishy, ​​installera nya. Kontrollera remmarna och byt ut dem om de är spröda eller spruckna.
2

Ändra avgaserna för att förbättra prestanda. Detta är din chans att lägga några glänsande krom till bilens utseende. Var försiktig med detta, eftersom du inte vill bryta mot lokala buller förordningar med ett särskilt högt avgaser.
3

Installera ny fjädring för att förbättra bilens ride och prestanda. Din bil kommer att behärska bättre och dina däck kommer att tacka dig. Om du höjer din resa med en lift kit, tillsätt Nerf bars för utseende och bekvämlighet.
4

Välj nya klädslar att klä upp bilens interiör. Du hittar klädslar i olika material, stilar och färger för att passa nästan alla smaker från fårskinn och sadel filtar till djurtryck och kamouflage. Om din dash har förlorat sin lyster, dölja det med en instrumentpanel lock.
5

Installera en blomstrande ljudsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82933.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.