Hur man öka motoreffekten en 1995 Acura Legend Coupe

Acura Legends producerade under 1990-talet utgör "ett 90-talet-eran höjdpunkt Acura lyx sedan och coupé designen," enligt Edmunds. De 1995 Acura Legend Coupe är vanligt på den begagnade marknaden. Medan de flesta Legend ägare är benägna att lämna sina bilar i lager skick, det finns flera sätt att öka hästkrafter på Legends V6, vilket är mycket bra motor till att börja med. Få ut mer kraft ur motorn kan göras i steg om man väljer, eller kan göras på en gång. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget. Beståndet luftfiltret och rutan på Legend är relativt restriktiv. En kall luft intag består av större diameter rör och en mer lättflytande luftfilter, som båda levererar mer kall, tät luft till motorn för en hästkrafter ökning. Du kan också få bättre gasrespons och ett bättre ljud från motorn. Installera en CAI kräver att beståndet luftlådan kopplas bort från motorn. CAI installeras i dess ställe.
2

Uppgradera motorns dator. En föreställning chip kommer att programmera hur mycket bränsle, luft och gnista motorn blir, liksom när det blir det, vilket kommer att öka effekten i motorn. Beroende på vilken typ av datorchip, kanske du kan installera denna del själv, eller du kanske behöver ha en butik med fordonsindustrin diagnostisk utrustning installera chip för dig och att se till att fordonet fortsätter att fungera korrekt.

Billiga 3

Installera ett system prestanda avgassystem. En stor diameter avgaser och bättre ljuddämparen kommer att få spenderas avgaser ur motorn snabbare, vilket gör det möjligt att köra mer effektivt och göra mer hästkrafter i processen. Även om det kan vara möjligt att installera en off-the-shelf prestanda avgassystem på en Acura i ett hem garage, är detta verkligen ett jobb som bör överlåtas till en professionell butik, eftersom det kan kräva användning av en hiss och speciella verktyg för att installeras korrekt.
4

turbocharge eller överladda motorn en stor hästkrafter vinst. Båda dessa typer av omvandlingar använda någon typ av kompressor monterad på motorn som tvingar ytterligare kvantiteter av luft till motorn för dramatiska effektökningar. Detta är också en av de dyrare metoder för att få mer makt från en Legend s V6. Detta bör utföras av en butik bekant med denna typ av omvandling för bästa resultat och för att undvika att ådra sig skador på motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95434.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.