Hur man installerar en SLP Air Intake

SLP luftinsugssystem är en eftermarknaden intag avsedd för GM V8. Det är oftast installeras på LS1 och LS2 motorer finns i Corvette och Camaro. Intaget använder ett större filter och mer strömlinjeformad slang för att förbättra luftflödet och öka både kraft och ekonomi. Du kan skruva fast systemet i bilen med hjälp av befintliga skruvhål, vilket gör detta till ett relativt snabbt jobb. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

slå av tändningen, och låta bilen svalna i fem timmar innan arbete.
2

Demontera befintliga systemet luftintaget. Skruva loss klämman från masken röret och ta bort den befintliga intaget slangen och filtret. Detta steg kan variera något beroende på bilmodell.
3

Montera fästplattan ingår i SLP intag kit. Montera det direkt ovanför kylaren med de medföljande bindande fat och skruvar. Sätt i skruvarna genom de fat och i hålen på vardera sidan av metallplattan ovanpå kylaren.
4

Installera den medföljande gummiringarna på SLP satsens filtret genom att trycka in dem i skruvhålen . Montera filtret på monteringsplattan med de medföljande skruvarna.
5

Skjut SLP intaget i filtret och dra åt slangklämman med en skruvmejsel. Sätt in den andra sida av kanalen i mälden masken drivröret. Till skillnad från många kalla luftintag, är det inte nödvändigt att mixtra med MAF sensorn eller vakuumledningarna för en SLP installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86056.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.