Anvisningar för applicering Vinyl Rear Window Dekaler

Ändra din bil, lastbil, kan van eller SUV ske genom en rad olika eftermarknaden tillbehör, av vilka du kan installera eller använda själv. Ett sätt att anpassa din bil är att lägga bak fönsterdekaler. Peel-och-stick dekaler kan köpas färdiga eller skräddarsydda ordnad, om du vill visa ett unikt uttalande om ditt fordon. Tillämpa vinyldekaler tar en stadig hand och en känsla för detaljer. Saker du behöver
Peel-och-stick vinyldekaler
Tvättsprit
Flytande diskmedel
Cloth Bottle Indonesia, luddfri
Garage
Maskeringstejp
Måttband
spackel kniv, kreditkort eller gummiskrapa
Visa fler instruktioner
1

tillsätt två droppar diskmedel till 1 qt. av vatten. Blanda lösningen för att skapa en skummig rengöringslösning. Rengör bakrutan på fordonet, med hjälp av en mjuk trasa fuktad med lösningen. Skölj av rengöringslösning med ljummet vatten. Torka bakrutan, med en ren, mjuk trasa
2

Doppa en ren, mjuk trasa i rak tvättsprit -. Även känd som Isopropylalkohol - och torka hela bakrutan, bara flytta i en riktning. Gör en fullständig pass över hela fönstret för att avlägsna alla spår av rengöringsmedel, olja, smuts eller sot. Låt bakrutan lufttorka.
3

Mix 3:58 droppar flytande diskmedel med 1 qt. vatten i en sprayflaska. Skaka försiktigt för att blanda diskmedel och vatten, och sedan ställa undan flaskan.
4

Bestäm var du vill placera vinyl dekal på bilen, baserat på storleken på fönstret, storleken på dekalen och önskad plats. Använd en liknande storlek bit maskeringstejp för att testa placeringen av dekalen innan du använder den, så att du har full sikt genom bakrutan. När det exakta läge bestäms, tejpa bara de allra översta kanten på dekalen att hålla den på plats
5

Dra av baksidan, vaxliknande skikt av dekalen -. Nerifrån och arbeta din väg mot toppen, där dekalen hålls på plats med maskeringstejp. Ta hela ryggen, och tryck på maskeringstejp tillbaka ner längs den övre kanten när hela ryggen har avlägsnats.
6

Spraya diskmedel och vatten lösning över hela toppen, jämnt skikt av dekal. Detta är det skikt skyddar dekal, som är beläget direkt under. Blöt hela området så att överflödig lösning rinner ner dekalen.
7

Starta vid den övre kanten av dekalen, där tejpade ner och platta till den genom att trycka hårt med ett kreditkort eller spackel. Använd en flytande rörelse medan du flyttar plana kanten verktyget från toppen av dekalen till botten. Tryck ut alla luftbubblor, med den andra handen som en guide för att känna efter luftfickor. Spraya mer vätmedelslösning vara nödvändigt eftersom varje pass att platta dekalen ska producera en lätt ström av vätska.
8

Gå tillbaka över dekalen med den platta kanten verktyget. Börja i mitten av dekalen och lufta dina rörelser utåt från mitten. Se till att gå över hela dekalen under andra passet. Låt dekalen sitta i 5 till 10 minuter.
9

Ta bort maskeringstejpen, och försiktigt dra tillbaka den övre skyddsfilmen skikt av dekalen. Rör inte dekalen själv. Låt dekalen lufttorka i 24 timmar, innan du vidrör eller utsätta det för elementen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87577.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.