Hur man gör en Polaris RZR 800 Street Legal

Polaris Ranger RZR 800 är ett rekreationsområde off-highway fordon som konstruerats för användning på stigar och grusvägar terräng. Det är inte ursprungligen tillverkats för användning på allmänna vägar eller motorvägar. Dock kan vissa OHV ägare vill använda sina bilar för korta resor. För att få Polaris RZR 800 utanför trail och på vägen, måste du först se till att det är Street Legal. Saker du behöver
Vindruta
Horn kit
Side och backspeglar
Bumper
motorfordonsförsäkring
Visa fler instruktioner
1

Installera en vindruta. Enligt regler som fastställts av National Highway Traffic Safety Administration och Federal Regulations för lågfart Fordon, måste alla motorfordon avsedda för användning på allmänna vägar utrustas med en vindruta som uppfyller American National Standard Institute "Safety Code för Materials säkerhetsglas för lasering motorfordon och är verksam på Mark Highways "
2

Se alla lampor -. strålkastare, bakljus och bromsar lampor - uppfyller de motoriska krav Fordonsutrustning av ditt tillstånd. Normalt måste strålkastare belysa objekt 500 meter framåt. Baklyktor skall vara synligt från 500 fot till den bakre. Alla fordon skall vara utrustade med bromsljus och blinkers.
3

Installera speglar. Enligt NHTSA standarder, är en sidovy spegeln på förarsidan krävs. Antingen en extern passagerarsidan spegel eller en backspegel monterad på insidan av fordonet måste också ingå. Särskilda krav kan variera beroende på ditt tillstånd. Vissa stater, som Florida, till exempel, kräver bara en spegel.
4

Installera stötfångare. I de flesta stater, måste alla motorfordon på allmän väg vara utrustade med både ett främre och bakre stötfångaren.
5

Installera ett horn. De flesta stater kräver att alla fordon som färdas på vägarna har ett horn, hörbart på ett avstånd av 200 meter eller mer. Horn kit finns från flera webbutiker. Du kanske också vill kolla med din lokala motorsports tillbehör butik för eftermarknaden horn kit.
6

Skaffa motorfordonsförsäkring. Många stater kräver att alla fordon som används på allmänna vägar som ska försäkras. Kontrollera med din statens särskilda krav på försäkring innan du försöker registrera RZR för användning på allmänna vägar.
7

registrera fordonet. I de flesta stater, måste alla fordon som drivs på vägarna registreras. Det är viktigt att notera att registrering av ett fordon är inte detsamma som textning fordonet. En titel är juridiskt bevis på ägande. Registrering omfattar tillstånd från staten att driva fordon på vägen. När fordonet är registrerat, kommer du att få en registreringsskylt som du måste montera på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87449.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.