Hur man installerar en Diesel Datorchip

Eftermarknad prestanda moduler, som ofta kallas "chips", är en populär uppgradering för dieseldrivna fordonens ägare. Genom att kommunicera med fordonets dator, är det chip kunna justera timing, bränslepåfyllning och acceleration vilket resulterar i extra hästkrafter, vridmoment eller bränsleekonomi beroende på det särskilda programmet installeras på fordonet. Diesel prestandahöjande chip är tillgängliga från olika tillverkare och kan riktas mot ökad prestanda för bogsering eller överdrivna hästkrafter för racing. Köp en diesel prestanda chip baserat på den planerade primära användningen av fordonet. Saker du behöver
Diesel prestanda datachip
Diesel lastbil
bilnycklarna
Visa fler instruktioner
1

Anslut diagnosverktyget kabel medföljer diesel prestanda chip till fordonets dataport medan fordonet är avstängd. Den data port vanligtvis under av instrumentpanelen nära förarens kontroll pedaler och bör vara lätt åtkomliga från förarsätet.
2

Slå på chipet och vänta på på skärmen för att synas . Svara på rad frågor på skärmen med hjälp av knapparna på chipet. Vrid fordonets nyckeln till läge "på" när du uppmanas att göra det. Vrid inte nyckeln till startläge när som helst under programmering för att undvika ett avbrott kommunikation med bilens uppgifter dator. Välj lämplig inställning chip program baserat på chip modellen och förväntade körförhållanden. Följ instruktionerna på skärmen köer för att börja installera programmet.
3

Vrid nyckeln till "off" läge när programmeringen är klar. Stäng av programmering chip och ta försiktigt bort kabeln från data port. Paket och lagra chip på en säker plats så att planeringen kan tas bort eller ändras och returresa.
4

Provkör fordonet under olika körförhållanden, inklusive stop and go trafik, landsvägskörning, snabb acceleration och gradvis acceleration att ta del av de chip programmering effekter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84388.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.