Hur öka luftintag Förbättra Miltal

De flesta tillverkare utformar fordon som dagligen förare, som kan vädja till det bredaste utbudet av människor. Förståeligt, de delar som används för att konstruera dessa fordon är ganska vanliga och billiga. Detta innefattar systemet luftintaget. Lager luftsug är funktionella i att de får jobbet gjort. Däremot kan ditt lager intag kunna förbättras för att uppnå bättre prestanda och gas körsträcka. Även ett nytt system kan vara dyrt, är resultaten i det långa loppet är väl värt den initiala investeringen. Saker du behöver
Prestationsbaserad luftintag
Prestationsbaserade luftfilter
grundläggande handverktyg (box skiftnycklar, skruvmejsel, tång)
Visa fler instruktioner
1

Shoppa runt. Det finns olika kallt luftintaget eller induktion kit på marknaden. Leta efter ett märke som passar din budget och behov. Vissa märken är dyrare än andra samtidigt som den erbjuder i stort sett samma förmåner. Köp en prestationsbaserad luftintag /induktion kit och prestanda luftfilter som passar ditt fordon.
2

bort din gamla kall luft intag /induktion. Dessa är oftast enkla att ta bort, beroende på bilens exakta märke och modell. Ofta är de hålls på plats med ett par clips och skruvar eller små bultar.
3

Släng din stock disponibla luftfilter. Dessa filter täppa lätt och slutligen minska den mängd luft tillgänglig för din motor. En motor som kämpar för att få en bra mängd luftkvalitet kommer att slösa mer gas.
4

Hook upp din nya prestanda luftintag /induktion. Den nya intag kommer att utformas för att ge mer kall luft till motorn. Ökningen av luftflödet gör att din motor att köra mer smidigt och effektivt. Cooler luft har en högre koncentration av syre, vilket ytterligare ökar den förbränningsprocess som äger rum i motorn. Detta ger inte bara högre effekt, minskar belastningen sätta på din motor med ett intag som är för smal /restriktiv. Alla dessa saker bidrar till att förbättra din gas körsträcka.
5

Installera ditt nya filter prestanda luft. Till skillnad från pappers filter som kom med din bil från tillverkaren, är Sportluftfilter utformat för att erbjuda ett större flöde av renare luft till motorn. Återigen bidrar den ökade kvaliteten luft din motor går bättre och därmed ökar din bränsleekonomi. En annan fördel med filter Sportluftfilter är att de kan rengöras och återanvändas så länge du har bilen. Således, förutom att spara pengar på gas, sparar du pengar genom att inte behöva köpa nya filter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95326.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.