Hur Wire en Trailer Mercury Mariner

2010 års Mercury Mariner är rankade att bogsera en maximal släpvagnsvikt på 3500 pounds när de är utrustade med 3,0-litersmotor. Detta är tillräckligt för en liten till medelstor nytta eller husvagnen. Varje släpvagn framförs på allmän väg är enligt lag skyldiga att ha fungerande bromsar, signal-och positionsljus. Dessa system drivs genom en fyra-polig kontakt ansluten till fordonets elektriska system. Anslutande ledningar trailer ljus till din Mariner är enkelt om du köper rätt eftermarknaden kit. Saker du behöver
Fyrpolig kabelsats
Skruvmejselsats
Skarvhylsor
eltejp slipsar
Kabel
Wrench in
Wire strippor
Show Mer Instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Mariner. Ta bort de två skruvarna på luckans sida bakljusen med en skruvmejsel. Ta bort ljusen från sina hålor och koppla ur kabelhärvan. Rocking lamporna försiktigt fram och tillbaka med hjälp med deras avlägsnande.
2

Anslut ledningsnätet bruna och gula kablarna till förarsidan bakljus och fordonets kabelnät genom att trycka anslutningarna ihop.

Billiga 3

Skjut de återstående trådarna på selen ned i vänstra lampsockeln, och mata dem i botten av fordonet.
4

bort höljet från dubbel- tejp på baksidan av modulen kontrollboxen. Följ den till en plan sektion av metall bakom vänster lampsockeln genom att trycka hårt mot ytan.
5

Anslut den röda kabeln på kabelstammen till den svarta kabeln med en medföljande skarvförbindning. Placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap samband med eltejp.
6

Kör den svarta kabeln till vänster rambalk till motorrummet. Styra tråden längs kroppen till fordonets batteri. Lossa pluspolen, fast den svarta kabeln och fäst det positiva terminalen.
7

Dra grön-och-vit kabel till höger bakljus och anslut den till bilens kabelstam.

8

Kör fyra-poliga kontakten under fordonet till dragkroken.
9

Fäst lösa ledningar med buntband. Var noga med att hålla trådarna från värmekällor som ljuddämparen, och även vassa föremål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87043.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.