Hur Gain Hästkrafter Med ett K & N Filter på en 1997 Nissan Maxima

Installera ett K & N filter på en 1997 Nissan Maxima kommer att tillåta ditt fordon för att uppnå en måttlig hästkrafter vinst jämfört med att använda ett filter lager luft. K & N filter är utformade för att direkt ersätta beståndet enhet för enkel installation. Jämfört med aktie, K & N filter har en högre-flödande design och konstruktion som ökar luftflödet till motorn. Detta förbättrar något både hästkrafter och gas körsträcka på din Nissan Maxima. Saker du behöver
K & N byte filter
fuktig trasa
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna helt innan du börjar installationen, eftersom luftintag och omgivande komponenter kan bli väldigt heta på grund av normal körning. När motorn är kall, öppna huven för att komma åt intaget systemet.
2

Lokalisera rutan lager luft på höger sida av motorrummet. Luften box har svart plasthölje med ett avtagbart lock, fäst med fyra fjäderbelastade clips. Lossa varje metallklämmorna, lyft upp locket luften rutan fri från motorrummet.
3

bort filtret stock luften. Använd en fuktig trasa för att torka insidan av luft box och lock så att det är fritt från damm och skräp. Montera K & N filter i stället för aktie. Tryck ned på kanterna för att säkerställa gummitätningen sitter ordentligt i luften rutan.
4

tillbaka locket luft rutan och säkra de fyra fjäderbelastade klämmor. Nästa gång du kör din Nissan Maxima, kommer du att uppleva en liten vinst i hästkrafter och bränsleekonomi tack vare de höga flöden egenskaper K & N filter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87592.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.