Hur hänga en Bike Rack

En cykel rack är en enkel tillägg till en bil för att hjälpa dig transportera dina två hjul, pedal-drivna fordon som helst. De flesta cykelställ är utformade för att passa helt enkelt på antingen en kompakt bil med en stam eller en minibuss /SUV med en halvkombi dörr. Metoder för att hänga ett rack kan variera (så det är viktigt att läsa instruktionerna), men det finns några vanliga tekniker för att installera två cykelställ. Instruktioner
1

Placera cykelhållaren på stammen, vilket gör att det är på mitten av bagageluckan. Bottenramen (som vanligtvis är en lång, böjd U-frame) kommer att beröra stammen kant där den möter stötfångaren, ligger den övre ramen på bagageluckan och vridbara U-bar är på toppen av ramen. Staplarna för cyklarna sticka ut och uppåt.
2

Anslut rackets två övre remmar till bålen genom att sätta in sina klipp på den bortre kanten av stammen där den är ledad. Dra banden mot dig, ta tag i dem i ändarna, för att dra åt dem mot stammen.
3

Fäst de nedre remmarna till bålen genom att haka sina clips under den nedre kanten av bålen , nära där bottenramen vilar mot stammen. Dra åt de nedre remmarna genom att dra dem som du gjorde de övre.
4

test för att se till att cykelställ ligger an mot bilens bagageutrymme. Ta tag i ramen på båda sidor och försöka trängas det fram och tillbaka, vilket gör det rör sig så lite som möjligt. Addera Van /SUV Hatchback
5

Sätt i cykelställ s övre band fästs på den övre kanten av bakluckan så kuggstången hänger därifrån. Kontrollera att remmarna hänger parallellt med varandra och racket är placerad i mitten av dörren.
6

Lyft rack upp genom att dra i banden för att se till att racket är placerad ovanför dörren latch. En annan person kan hålla bäraren i läge ovanför spärren medan du drar banden för att passa den position.
7

Hook de lägre klipp på dörrens underkant och dra den nedre remmarna tight. Hyllan ska placeras över dörren spärren med sin ram trycker mot dörren /vindrutan och U-baren vilar ovanför huvudramen. Se till att racket inte lutar och kommer inte trängs från lösa remmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94955.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.