Hur Wire Up Dimljus BMW E36

dimljusen på en BMW E36 är en viktig aspekt av bilens belysningssystem, särskilt om du bor någonstans där vädret är ofta dimmigt och eller regnigt. Ägare också ofta välja att uppgradera till bättre dimljus som HID (High Intensity Discharge) tänds för bättre synlighet. Byta och ledningsdragning en eftermarknad uppsättning lampor är ganska lätt om du följer dessa steg. Saker du behöver
Nya lampor dimljus
Skruvmejsel
eltejp av krympplast
Lödning kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huva och lokalisera ryggar dimljus i främre delen av motorrummet. Sätt ett smalt verktyg som en skruvmejsel genom hålet som är intill dimljuset bostäder. Tryck skruvmejseln mot klippet som håller dimljuset på plats för att släppa det. Se till dimljuset inte faller ut när du släpper den.
2

Klipp tråden av de nya lamporna dimljus så det finns ungefär två inches vänster.
3

Ta OEM glödlampan ur dimman lätta höljet och klippa kablarna till glödlampan, lämnar trådarna på insidan av lampan kontakten.
4

Löd trådarna från insidan av glödlampa kontakten till nya lökar. Täck trådarna med eltejp eller krympslang. Återmontera dimljus.
5

Klipp trådarna på ballast som leder till lampan om de nya lamporna tänds med en ballast.
6

Skär OEM dimljus kontakterna på bilen, lämnar tillräckligt mycket kabel att jobba med.
7

löda förkopplingsdon till kontakterna dimljus på varje sida av bilen, att uppmärksamma färgerna på trådarna. Täck trådarna med tejp.
8

Hook upp de nya anslutningarna och kontrollera att se till att dimljusen slås på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95004.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.