Hur man installerar en Camper Shell

Camper skal, som finns i många olika storlekar och former, är ett bra sätt att hålla din lastbil säng torra medan du transportera material. Utöver skydd av last, förbättrar husbil skalet också bränsleeffektiviteten eftersom vindmotstånd skapas från en kal flaket och bakluckan elimineras. Med en husbil skal också bidrar till att skapa ytterligare lagringsutrymme. Väl på plats kommer en husbil skal vara användbar på fler sätt än du kunnat ana. Saker du behöver
Camper skal
6 C-klämmor
6 bultar, valfria
6 nötter, valfria
12 brickor, valfria
Tänger
Socket set
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Mät husbil skalet. Se till att skalet är samma mått som flaket. Sänk bakluckan. Den extra rum kommer att behövas. Lyft husbil skalet på sängen. Se till att skalet ställer upp med flaket. Ingen del av skalet överlappar sängen. Du kanske behöver en partner för att hjälpa dig att lyfta sommarlägret på sängen och rikta in den ordentligt.
2

Kläm den platta kanten av skalet till den övre delen av bädden. Den övre delen av bädden kommer att ha en läpp där C-klämman kommer att strama skalet till pick-up säng. Du kan också knacka hål och skruva fast höljet på plats. Den C-klämman är att föredra om du vill ta bort skalet på en kontinuerlig basis.
3

Clamp ytterligare 5 C-klämmor till sängen, hålla skalet på plats. Du kommer att vilja se till att du har 6 C-klämmor, som omfattar de 4 hörnen och 2 sidor. Detta kommer att hindra skalet från att någonsin glider av.
4

Vridmoment alla klämmor ner ordentligt. Du kan dra åt klämmorna med en tång för att säkerställa att den är tät. Höj din baklucka. Du kan testa den stela skalet genom att trycka på den för att säkerställa att det inte rör sig när du trycka på det. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94961.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.