Så här ändrar Inline 6 cylinder Ford motorer

Fords inline sexcylindriga motorerna har fått ett rykte för pålitlighet och prestanda som en följd av att de är standard motorn för F-150 lastbil i årtionden. Medan inline sex är inte längre standard F-150 motor, är det fortfarande ett populärt val för entusiaster som vill köpa begagnade F-150 modellerna. Trots inline sex inte längre är i produktion, det finns många bolt-on uppgraderingar tillgängliga för inline sexcylindrig motor-drivna Fords att inte bara öka hästkrafter utgång, men förbättra det totala resultatet. Saker du behöver
Performance avgassystem
Aftermarket luftinsugningssystemet
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Ändra inline sex elektroniska styrenhet med fästa en eftermarknad prestanda chip. Ta den elektroniska modulen styrenheten från sin plats bakom förarsidan kick panel. Därefter försiktigt bort locket från slutet av modulen och anslut prestanda chip. Installera den elektroniska modulen styrenheten tillbaka till sin fabrik plats.
2

Ändra inline sex luftintag genom att installera en eftermarknad luftfilter. Öppna bilens huv och lokalisera lådfabrik luften. Ta bort filter fabrik luften och ersätta den med den mer lättflytande eftermarknaden modell. Stäng rutan fabriken luft och huven.
3

Anslut en friflytande och bred-diameter eftermarknaden avgassystem till inline sex-cylindrig motor. Det nya avgassystemet ökar flödet av avgaserna bort från motorn och sänker systemets allmänna mottryck. Båda förändringarna resulterar i ökad hästkrafter produktion samt förbättrad prestanda. Eftersom svetsning rekommenderas för installation, är det bäst att ha en professionell installera det nya avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86778.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.