Hur man kan förbättra 1996 Nissan Sentra Performance

Den 1996 Nissan Sentra kombinerar bränsleeffektivitet och praktiska aspekter i en billig, kompakt paket. Medan Sentra är känt för sin sparsamhet och måttlighet är en sak de flesta människor inte förknippar med den prestanda. Men precis som alla bil, den Sentra acceleration, kurvtagning och stoppa förmåga kan lätt förbättras. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget på din Sentra. Beståndet luftintag på en Sentra är relativt restriktiv. En kall luftintaget kommer att skicka tät, kall luft rakt in motorn för en ökning av hästkrafter. Installera en kall luftintaget innebär att ta bort ditt intag lager luft och installera kall luft intag. Konsultera instruktionsboken för just din bil eftersom det varierar från modell till modell.
2

Uppgradera avgaserna till en större diameter en. Mälden avgaser på Sentra är relativt smal och restriktiva, vilket förhindrar motorn från att producera optimal hästkrafter. Byte av gjutna grenrör med runda huvuden, en större diameter avgassystem och ett fritt flöde ljuddämparen (se Resources) ska ge märkbara vinster. Performance avgassystem bör installeras av en professionell ljuddämpare shoppar, eftersom de ofta har komplicerade böjar och kräver användning av en svetsare.
3

Byt ursprungliga datachip eller ECU med en prestanda chip eller ECU. Äldre Sentras använder en beräkna chip, medan nyare använder en mer komplex motorstyrenheten (ECU). Hursomhelst, kommer detta programmera mängden av luft, bränsle och gnista att din motor blir och öka hästkrafter. Detta bör också installeras av en butik med erfarenhet av fordonselektronik.
4

Installera en turboladdare (se Resurser) som använder ett avgassystem driven turbin för att tvinga in mer luft i motorn och producera mer hästkrafter. Detta är ett dyrt alternativ som kommer att kosta minst ett par tusen dollar, men kommer att resultera i de mest betydande makt vinster från motorn. Ett turbo system bör installeras av ett företag som har erfarenhet med turboladdare för att undvika skador på motorn från den ökade stressen av turboaggregatet. Ändra fjädring, bromsar och hjul och däck
5

. Installera en lägre, styvare fjädring kommer att sänka din Sentra tyngdpunkt och minska kroppens roll. Detta görs med prestanda chocker och fjädrar (se Resurser) eller en coilover fjädring, ger den senare som ett komplett utbud av justerbarhet. Cross-borrade skivor minskar utmattningsrisk för bättre stoppa samtidigt mer aggressiva kuddar kommer att erbjuda mer omedelbar inbromsning. Segare däck och bredare fälgar kommer också att bidra till bättre kurvtagning och stopp.
6

Ljusare bilen. Detta är ett potentiellt billigt sätt att öka din Sentra prestanda. Börja med att ta bort baksätet om de inte behövs, ta bort mattor och ljuddämpning, dörrpaneler och andra inredningsdetaljer som du inte anser vara absolut nödvändigt. Byte av lager, tunga säten med lättare racing hinkar är också en bra idé.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95277.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.