Göra Motorcykel Stock Exhaust Louder

"Loud rör rädda liv" är ett slagord som ofta används av motorcyklister som förespråkar skola som en högljudd motorcykel som fångar uppmärksamheten är säkrare än en tyst. Ofta, motorcykel avgassystem är starkare än hornet cyklarna är utrustade med! På grund av tillverknings riktlinjer och utsläpp mandat, men inte kommit motorcyklar inte från fabriken på detta sätt. Snarare är en högt avgaser tonen oftast på grund av mixtrande och anpassning av motorcykelns ägare. Göra din motorcykel avgaser är en uppgift som du kan göra hemma med hjälp av vardagliga hushåll verktyg. Saker du behöver
Basic Hylsnyckelsats
Borrmaskin
skär metall borr
Borr förlängning
Visa fler instruktioner
1

Undersök din motorcykel och bestämma hur avgaserna bifogas. Du måste ta bort den för att utföra den här proceduren. De flesta motorcykel avgassystem är fästa till cykel på cylindertoppen och vid en enda montering på baksidan av ramen. Se din bruksanvisning eller servicehandboken för detaljerade instruktioner för din specifika modell.
2

bort avgassystemet från motorcykeln. Täck motorcykeln eller stoppa en ren trasa i varje cylinderhuvud port för att hålla skräp ur motorn interna medan du arbetar på avgassidan.
3

Wrap en av avgassystemet i en handduk eller trasa och kläm fast den i ett skruvstäd tätt så det inte rör sig medan du arbetar. Var noga med att inte buckla eller ding krom exteriör av röret.
4

Bifoga en skärande borr till en borr förlängning, anslut sedan förlängning till din borrmaskin. Sätt in borren i slutet av avgasröret och lokalisera den första mellanväggen. Borra genom baffeln noggrant.
5

Skjut borren längre in i avgasröret för att lokalisera den andra plattan. Borra igenom denna baffel också, sedan bort borren från slutet av avgasröret och frikoppla avgaserna från vice. Håll avgaserna med bafflarna nedåt och knacka på avgaserna lätt att avlägsna eventuella metall bitar eller spån kvar från borrning.
6

Sätt tillbaka avgaserna till motorcykeln som beskrivs i din instruktionsbok eller servicemanual . Starta cykel upp och ta det för en provtur. Lyssna efter en starkare ton från din nyligen borrat ut avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84538.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.