Hur du anpassar Volkswagens

Oavsett om det är en vintage VW Beetle eller en helt ny MKVI GTI, har Volkswagens alltid varit några av de mest populära bilarna att ändra. Många företag gör delar till dessa bilar, så det finns gott om alternativ när det gäller att anpassa nästan varje aspekt av dem, oavsett om det är det inre, motorn, upphävandet eller bara hjulen. VWs ser också fantastiskt när de ändras och nästan alltid prestera bättre med rätt modifieringar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ändra suspensionen så att din VW sitter lägre. Oavsett om det är nytt eller gammalt, är inget anpassat street pågående VW komplett utan en sänkt rida höjd. Inte bara kommer din bil hantera bättre, men det kommer att se bättre, liksom. På VW Bugs, sänka fjädring är så enkelt som att justera fjädring torsion bar, men på nya bilar du kommer att få sänka fjädrar och stötdämpare prestanda.
2

Byt lager hjul med större legeringar och lägre profil däck. Mest vintage VWs kom med tunga stålhjul, så ersätter dessa med bredare legeringar och klibbigare däck för en uppgradering i prestanda och utseende. På nyare VWs du kan installera 18-tums eller större hjul för en uppgradering över de ursprungliga fälgar och däck.
3

Ändra interiören. Byt ut sätena med ett stycke race säten för ett ögonblick interiör uppgradering. Efter att man byter hjulet på lager styrning för en mindre, mer greppvänlig hjul. Spetsa de inre förändringar med en knopp alu skift, alu-pedaler och uppsättning anpassade golvmattor.
4

Anpassa utsidan, men inte gå överbord. Nya VWs nytta av tillägg av subtila delar såsom mörklagda blinkers eller några tillägg till kroppen. På vintage VWs, ta bort krom stötfångare är en populär modifikation. Om du verkligen vill skräddarsy den, ha en body shop måla den i en egen skugga inte normalt sett på VWs.
5

Uppgradera motorn för mer effekt. För att undvika att bli kallad en posör, ändra din VW: s motor för fler hästkrafter så att det är lika mycket om "go" som det handlar om "show." Här finns det många alternativ, men de grundläggande modifieringar är oftast en mer lättflytande avgassystem, luftintag och ändringar i turbon om du har en turboladdad VW. På äldre modeller, är förgasarna också ofta uppgraderas, tillsammans med ett fritt flöde avgaserna och delar som kamaxlar och komponenter tändning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95225.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.