Hur Dra Header Bolts

Anpassade avgaser är populära tillägg till en bil, och rubriker är den första sak att få installerat. Med tiden kan header bultar lossnar, och du måste dra åt dem. Att få på header bultar är inte lätt, men det kan göras med några specialverktyg. I detta fall kommer vi att dra åt header bultar på en 1995 Chevrolet Silverado, men processen är densamma för de flesta fordon. Saker du behöver
Open-end skiftnycklar
Offset skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums kardanknut ratchet fastsättning
12-tums-lång 3/8-tums ratchet förlängning
Visa fler instruktioner
1

Pop Öppna huven och leta reda på rubriker. De är på vardera sidan av motorblocket, och gå under hytten mot avgaserna. Skruvarna kommer att säkra rubrikerna till motorblocket. Du kommer att dra åt skruvarna från insidan och ut.
2

Dra åt varje bult med 3/8-tums Ratchet. Om du inte kan komma åt en av bultarna, använd kardanknuten på förlängningen att dra åt bulten.
3

Använd en fast nyckel på alla de bultar som du kan inte komma med spärrfunktion. Vrid den medurs så mycket som möjligt, cinching ner bulten.
4

Använd en offset skiftnyckel på bultar som är riktigt svårt att komma åt, eftersom förskjutningen kommer hjälpa till att få runt header rören eller andra saker i vägen. Om du måste dra åt bara en liten bit i taget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95032.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.