Hur Byt Heim Joints på en Jeep

Jeep är ett av de ikoniska fordon som har varit populär i årtionden. Men som alla fordon, jeepar kräver underhåll. En av de delar som tenderar att slitas ut är heims leden monterad på änden av spåret bar på främre hjulupphängningen. När det slits ut, börjar den främre änden att skaka och stabilitet blir ett problem. Fastställande det, men är ganska lätt. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
heims Replacement gemensamma
Måttband

Visa fler instruktioner
1

Palla upp den främre delen av bilen med domkraft och säkra axeln och ramen på pallbockar. Se till att bilen är säker på läktarna innan du klättra under fordonet.
2

Mät avståndet mellan slutet av spåret bar och monteringshål för heims gemensamma. Eftersom du byter heims gemensamt, du förändrar också vänster och höger anpassning av framaxeln. Genom att hålla måttet konsekvent mellan de gamla och utbyte heims lederna, kan du hålla axeln i linje så mycket som möjligt.
3

Unbolt slitna heims gemensamt med 3/8-tums Ratchet och uttag. Du kan behöva använda en fast nyckel på andra sidan av muttern, beroende på hur den är monterad på bilen.
4

Vrid loss den heims fogen med händerna. Om kraften blir för mycket, sedan använda en skiftnyckel för att ge hävstång för att vrida den.
5

Skruva justeringsmuttern på de nya heims gemensamma. Det bör vara fria nog att göra med din hand, och om inte, använd en skiftnyckel.
6

Skruva in ersättare heims leden med händerna. När det är i linje med bulthål och mätningen matchar din tidigare, låsa justera muttern mot spåret bar med hjälp av en skiftnyckel.
7

Bolt de nya heims gemensamma i den ursprungliga platsen med hjälp fabriken hårdvara. Jack bilen tillbaka upp och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95033.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.