Transponder Key programmeringsinstruktioner

Lägga till ett extra lager av säkerhet till din bil är din transponder nyckel . Dessa speciella tangenter har en elektronisk sändare inbäddad i huvudet på nyckeln som skickar en signal till din tändning som indikerar att det är rätt nyckel för bilen . Av säkerhetsskäl är det inte lätt att kopiera eller program , och för många bilar det kan bara göras av en professionell . Det tar ofta speciell utrustning för att programmera nyckeln med sin unika och specifika koden , plus att du måste ha den skära , vilket endast kan göras av leverantörer registrerade med tillverkaren av din bil . Vanligtvis måste du köpa en från generalagenten , men det finns några alternativ . Instruktioner
1

Kontrollera om din nyckel kan programmeras med din bil . Vissa märken och modeller gör att du kan programmera din egen nyckel och nyckelbricka . Du måste konsultera din instruktionsbok för att se om din bil gör nycklar kan programmeras med en sekvens med tändning och en redan programmerad knapp . Två av de varumärken som erbjuder gör - det - själv- tangenterna är Ford och Toyota .
2

Ring en bil låssmed för ett pris på att programmera din transponder nyckel om din bil inte har möjlighet att programmera nyckel med tändningen . En bil låssmed kommer att ge dig ett bättre pris än en återförsäljare , och oftast levererar nyckeln till dig .
3

Rådgör med din återförsäljare för att se om din bil fortfarande är under garanti . Om du returnerar en nyckel som inte fungerar och garantin fortfarande gäller , kommer dealern programmera nyckeln gratis .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84523.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.