Hemlagad Luftintag för motorcyklar

Motorcyklar kräver ett konstant intag av luft för att förbränningen i motorn. Luften innehåller syremolekyler som krävs för bensinen att brinna helt och ge framdrivning att dra runt motorn och snurra vevaxeln av motorcykeln. Temperaturen och mängden av luft som tas in av motorcykelns motor är mycket viktiga när det gäller utförandet av motorn. Kylaren och renare luft, desto bättre motorn går. Du kan bygga din egen luftintag för motorcyklar för att säkerställa korrekt motorns funktion också. Ta bort gamla Intag

Motorcykeln bör redan ha ett intag på förgasaren och, innan du kan bygga ett nytt intag, måste du ta bort denna. Ta bort den gamla intag kommer också att bistå i utformningen av ett nytt insugningssystem och placeringen. Ta bort eventuella shrouding eller paneler som omger de delar av intag och sedan använda en skruvmejsel för att ta bort luftfiltret och eventuella intag som redan existerar. Se till att ta bort alla packningar eller limrester som sitter på förgasaren där den gamla intaget bifogas.
Design Nytt intag

Nästa steg i processen är att utforma den nya intag genom att utnyttja den gamla designen och tittar på cykeln för att bestämma den optimala placeringen av en prestanda intag. I de flesta fall är den bästa platsen för ett luftintag direkt bort av framsidan av ramen, precis bakom den främre stänkskärmen. Detta placerar intaget på ett optimalt ställe för luftflödet och fortfarande ger skydd från väder och vind. Mät diametern på den gamla intaget för att bestämma diametern på ny slang och sedan mäta avståndet från förgasaren till platsen för det nya intaget.
Bygga och installera intaget

Slutligen, bygga och installera intaget. Har ett punktutsug eller anpassad bil affär dorn böja ett aluminiumrör diameter du bestämt från förgasaren kroppen i form bör man lokalisera intaget i rätt position. Montera slangen på förgasaren och sedan använda avgas band för att montera slangen på plats. Montera ett luftfilter i slutet av slangen och sedan ersätta alla shrouding att slutföra installationen luftintaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83741.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.