Hur att installera en extra strömuttaget på en 2002 GMC Sierra

Om du funderar på att installera ett extra eluttag för din 2002 GMC Sierra, då processen kommer högst sannolikt även installera ett djupt cykel batteri och växelriktare. För att slutföra ditt system, behöver du även en batteri isolator för att ladda det andra utloppet strömförsörjning från bilens generator. Som ett resultat kommer du att kunna driva en mängd olika apparater när du kör runt i din Sierra. Saker du behöver
strömriktare
Borrmaskin slipsar
Zip
eltejp
batterikablarna
batteri isolator
Visa fler instruktioner
1

Plan ut designen av din kraftkälla och utlopp för din 2002 Sierra. Du måste installera ett batteri isolator i hytten och koppla den så att den når generatorn i motorrummet. Den djupurladdningsbatteri och makt inverter bör förvaras tillsammans och kan antingen sättas i baksätet på bilen eller i en låst verktygslåda i flaket.
2

Installera batteriet isolator, vilket kan monteras eller placeras under förarens eller passagerarsätet. Använd batteriet Isolator s link för att dimensionera komponenter baserat på rating av generatorn och djupurladdningsbatteri som du har valt för ditt system. Koppla bort den negativa batteripolen från Sierra och skruva av BAT terminalen från din generator. Koppla batterifrånskiljare till generatorns utgång och terminaler BAT. Du kommer också att behöva köra ledningar för batterifrånskiljare från motorrummet, under lastbilen och in brädan i hytten. Helst bör du kunna köra ledningar genom samma portal som används för ledningarna för ECU (motorstyrenheten) som är placerad nära passagerarsidan i hytten.
3 < p> Wire batteri isolator s utgångar till deep-cycle batteri. Beroende på hur mycket ström och spänning som du behöver för din sekundära utlopp för din lastbil, kan du behöva använda mer än en deep-cycle batteri, som också kommer i en mängd olika storlekar. Använd batterikablarna för att ansluta flera batterier i en serie konfiguration --- Anslut minuspolen på ett batteri till den positiva polen på intilliggande batteriet.
4

Anslut strömriktare till djupurladdningsbatteri. Olika växelriktare kommer också att ha olika anslutningsmetoder eller specialiserade kablar eller behövs öljetter. Konsultera Don Rowe Power Inverter FAQ för mer information om specifika växelriktare och krav anslutning. Du kommer att kunna ansluta apparater till strömriktare och byta batteri isolator för att ladda deep-cycle batteri när trucken körs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86326.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.