Hur man kan förbättra gas körsträcka på en full storlek lastbil

Förbättra gas körsträcka på en full-size lastbil kan vara en utmaning. Full-storlek lastbilar är inte köpt på grund av deras goda gas körsträcka. De är användbara för dragande, dra, bära laster och bära last och få bra gas körsträcka brukar inte passar in i dessa scenarier. Men det finns några saker du kan göra för att förbättra gas körsträcka på en full-size lastbil för att börja se fördelarna i pumpen. Saker du behöver
Kall tilluft Review, gratis-flow avgassystem
Dataprogrammerare /chip
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luft intag systemet på full storlek lastbil för att förbättra både gas körsträcka och hästkrafter. En kall luftintaget ersätter fabrikssystemet luftintaget, vilket orsakar svalare luft att tvingas in i motorn. Detta hjälper till att kyla den varma motorn, vilket resulterar i en effektivare motor som är igång, som hjälper på gas körsträcka. Nästan vem som helst kan installera ett kallt system luftintag på sin lastbil med några verktyg. Dessa kit kommer med allt du behöver, inklusive diagram och bilder.
2

Lägg ett fritt flöde avgassystemet till din full storlek lastbil och få extra hästkrafter, bättre ljud och ökad gas körsträcka. En fri-flow avgassystem består av en ljuddämpare och slutrör som är mindre begränsande än det förinstallerade systemet. Ljuddämpare och slutrör ska svetsas på plats av en professionell. Ett avgassystem butiken kan göra allt detta för under 100 kr.
3

Använda ett datachip i din lastbil kan bli kostsamt, men kan ge den högsta förbättringen gas körsträcka möjligt i en full-size lastbil. Chips kan köpas på många ställen på nätet för några hundra dollar. Du kan välja exakt chip för din lastbil, som redan programmerat för att förbättra gas körsträcka. Allt du behöver göra är att ansluta den till din lastbil dator och köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94918.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.