Hur man installerar ett 97 Accord kallt luftintaget

Honda Accord kommer med antingen en 2,2 eller 2,7 liters motor som kan ge bilen så mycket som 170 hästkrafter. För att ge 1997 års Accord motorn mer effekt och lite mer zip, kan du installera ett kallt system luftintag. Den Accord s lager luft box ger luft i motorn genom att den omgivande luften i motorrummet och trycka in den i motorns luftintag. Alternativt ger kall luft intag i luften utanför motorrummet. Saker du behöver
Ratchet
Skruvmejsel
Wrench
kall luft intag kit
buntband
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort negativa batterikabeln med skiftnyckel. Leta intaget Accord lager på höger sida av motorrummet. Den stora gummislang reser till motorn är intaget slangen. Lossa klämman intaget slangen och koppla bort den från motorn.
2

Ta bort de fyra skruvarna som omger rutan lager luft med spärrfunktion, och dra hela luften rutan från motorrummet. Placera sadeln fästet på mitt lager bulthål och dra åt den med en mutter.
3

Använd skruvmejseln för att installera gummilager att intaget vilar på på de återstående lager bulthålen. Placera intaget slangen på sadeln fästet och fäst den med en av slangklämmorna.
4

in den koniska luftfiltret i slangen adaptern och sätt in dem i den nedre änden av tilloppsslangen. Fäst den med en slangklämma och skruvmejsel. Sätt in kall luft slangen ner genom motorrummet in mellan den nedre spoiler och underredet trim. Fäst den med en buntband.
5

Placera den övre änden av kall luft slangen omkring fyra inches från kall luft filter, och fäst den till vakuumslangen med ett buntband. Anslut batteriet till fordonet och slå på överenskommelsen om att testa intaget. Motorn låter betydligt throatier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85545.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.