Hur installerar jag en MKV Gauge GTI Boost?

Trots att en prestation-växlad entusiast fordon, har Volkswagen GTI aldrig varit utrustad med en turbo boost mätare i lager formulär. Boost mätare kan du övervaka en turboladdare s PSI produktionen i realtid. Detta är värdefullt för att diagnostisera problem såsom vakuumpumpar läckor eller turboladdare skador, eftersom föraren ges en numerisk avläsning av turbo aktivitet. Modifierade GTIs är speciellt i behov av ett lyft mätare, så många lager komponenter är mer benägna att misslyckas under ökad boost av med bara en ECU återgivning. Installera en Laddtrycksmätare i din MKV GTI gör att du kan se din turbo systemets effektivitet, och det kan också lägga till en attraktiv touch åt interiören i din Volkswagen. Saker du behöver
Laddtrycksmätare kit
spår pod
T8 Torx skruvmejsel
sidavbitare
buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner

1

bort plasten overtop motorhuven på din MKV GTI motor genom att ta bort Torx-skruvar som fäster den till motorn huvudet. Titta längs den högra sidan av motorn nära insugningsröret för en gummikåpa hålls på plats av en klämring. Ta bort klämringen och gummikåpan, exponerar metallen propp nedanför.
2

Installera T-kopplingen levereras i ditt Laddtrycksmätare kit på den exponerade proppen genom att skjuta T-detaljens sidoöppning över tappen . Var säker på att du tvingar T-kopplingen ner tillräckligt hårt för att uppnå en lufttät anslutning.
3

Anslut Laddtrycksmätare s vakuum linje i botten öppnandet av T-kopplingen. Dra i slutet av denna linje till det uppsving satsens sändarenhet, och anslut ledningen till dess utsedda propp. Montera sändarenhet någonstans fjärrstyrs, t.ex. på brickan flaskan flänsen, genom att fästa den med buntband.
4

Förlägg Laddtrycksmätare s vakuum linje i motorrummet, från insidan av din GTI. Detta kan ske genom något av hålen lager ledningar i brandväggen, t.ex. av ecu ledningsnätet nära förarsidan golvet. Anslut vakuum linjens ände i sin utsedda anslutning på sändarenhet.
5

Säkra din boost mätare i en mätare pod genom att placera mätaren inne och dra åt pod ansikte. Montera mätaren pod i ett önskat läge med medföljande dubbelhäftande tejp och /eller skruv.
6

bort plasten invändiga paneler runt beståndet gauge cluster. Dra boost line mätare vakuum upp genom instrumentbrädan området och anslut den till baksidan av Laddtrycksmätare. Mata allt överflödigt foder i instrumentpanelen området och säkra med buntband.
7

Wire din Laddtrycksmätare s belysning till en strömkälla, t.ex. ledningar för beståndet streck ljus ledningar. Strip cirka 10 millimeter isolering från en av dessa trådar, och skarva i Laddtrycksmätare makten tråd genom att linda sitt slut runt den exponerade stock tråd och säkra anslutningen med eltejp.
8

Säkra alla överskott ledningar i instrumentpanelen område med buntband. Byt ut alla interiöra paneler av det motsatta förfarandet för avlägsnande. Likaså ersätter plasten motorkåpan.
9

Börja MKV GTI att se din nya Laddtrycksmätare är fullt fungerande. Det ska visa undertryck vid tomgång och laddtryck under acceleration. En omodifierad MKV GTI ska producera en topp uppsving av ungefär 14 psi runt 3.500 rpm, sakta faller till omkring 8 psi vid redline.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86287.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.