Hur man installerar luftstötdämpare

Oavsett om du vill ha lite extra lyft i den bakre delen av din lastbil eller lite mer lastkapacitet, luftstötdämpare är en billig och enkel lösning. Dessa pneumatiska anordningar ersätter beståndet chock och kräver bara lite VVS att göra fungera perfekt. Följ med när vi installerar luftstötdämpare på en lastbil. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Borrmaskin och borrar
Wrench in
buntband
Visa fler instruktioner
Installera luftstötdämpare

1

krypa under den bakre delen av lastbilen och lokalisera de bakre stötdämpare. Generellt är de som ligger innanför de bladfjädrar och ram, men på vissa fordon som de är på utsidan av ramen..
2

skruva isär stock chocker Den bakre delen av en lastbil hålls upp av bladfjädrar, så du behöver inte oroa pallbockar eller en domkraft. Du kan ångra den nedre bulten med en 3/8-tums Ratchet på ena änden, är en nyckel på den andra, och den övre bulten brukar ångras med en skiftnyckel.
3

Installera nya luftstötdämpare i stället för beståndet chock. Se till att nya chocker är orienterade så att blåsan av de punkter luftstötdämpare mot botten av chocken.
4

luftstötdämpare kommer med en uppsättning av gummi O-ringar och vissa flygbolag. Lossa luft-påfyllningslocket på luftstötdämpare och placera två O-ringar under slutet av flygbolaget. Skjut denna kombination i påfyllningslocket så att O-ringarna är under skruven-i locket. Skruva på locket för att fästa linan. Gör samma sak på båda chocker.
5

Kör flygbolagen på baksidan av lastbilen, företrädesvis till stötfångaren, säkra dem på vägen med buntband.
6

Leta påfyllningsventilen som kommer med luftstötdämpare på stötfångaren. Du kan behöva borra ett hål för ventilen att peta igenom. Du vill att detta ska vara tillgängligt eftersom detta är hur du kommer att sätta in luft i de chocker.
7

Ta flygbolag du sprang från luftstötdämpare och installera dem på T-ventilen på samma sätt flygbolaget installerades in stötarna. Använd två O-ringar och dra locket nedåt.
8

att fylla luftstötdämpare, gå till en bensinstation och använd luft munstycket för att pumpa upp de chocker. Alternativt kan du använda en kompressor på ditt hus eller en portabel enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94917.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.