Hur man bygger en Custom Kompressor Kit

Installera en kompressor kräver mer än att bara installera ett kit. Ett lager motor med kompressor inte sista utan att göra skada på motorn och resten av drivlinan, så att motorn måste beefed upp. Det finns grunderna till att göra en ljudinstallation och en ljudinstallation ger en mer tillförlitlig montering och skyddar investeringen. Den vanligaste motorn används för lekman eller lokala racer överladdade fordon är en small block V8-motor. Saker du behöver
Standard små blockDished kolvar högst 8,75-1 kompressionsförhållande för en kompressormatad engineStandard vevaxel men med en dubbel kilspår på nosen av crankFluid spjäll eller fast spjället med en dubbel nyckel sätt installedShort tryne vatten pumpen för att rensa bältet för superchargerLow-profilen distributören att rensa superchargerLarger 3 till 4 core radiatorElectric motorkylning fansComplete uppsättning ARP bultar och muttrar för motorn buildDeep sumpen 7-liter oljetråg och olja pickupCamshaft lämpad för en kompressor med betoning på avgassidan hissen och durationSupercharger kitOne eller två fyra-fat förgasare Lämplig luft cleanerCarburetor koppling för högre carburetorsElectric hög volym bränslepump och regulator
Visa fler instruktioner
1

Rebuild motorn med de nya krävs "beefed" delar såsom kolvar, vev, fluiddämpare, vattenpumpen och distributör. Använd de nya ARP bultar för motorrenovering. Alla dessa delar, inklusive kompressor, kan köpas i en hastighet butik som Summit Racing.
2

Montera insugningsröret och dra åt bultarna till 45 foot-pounds av vridmoment. Montera kompressorn med hjälp av aluminium bultar tillhandahålls och vridmoment dem till 20 foot-pounds av vridmoment.
3

Montera packningen och övre grenröret för förgasare. Montera packningarna förgasarens bas och förgasare. Montera remspännaren för kompressor och bältet. Spänn remmen genom att bända sträckaren i mot bältet bara tills det knappt driver på bandet och stopp. Bältet ska vara löst, eftersom det kommer att strama upp de första 2 minuter att köra.
4

Montera kopplingen på förgasarna. Installera den elektriska bränslepumpen med en inline-filter och köra raderna så att ett bränsle tryckregulator under huven med ett bränsle tryckmätare. Montera resten av komponenterna på det normala sättet.
5

Starta bilen och kontrollera att allt fungerar som det ska. Om kammen tillverkaren kräver en inkörningsprocedur för kammen, bryter i cam nu. Om förgasarna justeras rätt och kompressor fungerar korrekt, installera bug catcher som kom med kompressor kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82985.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.