Hur man installerar en Maglite Cradle i en bil

Lägga tillbehör såsom en Maglite vaggan till din bil kan vara ett enkelt och billigt sätt att anpassa din bil efter dina behov. Mest Maglite vaggor också komma med monteringsutrustning för ficklampan. Används i tandem, kan vaggan monteras med hårdvara för att ge ytterligare stöd för ficklampa inne i bilen. Vaggan bör monteras lågt i det inre av bilen för att minska risken för skada på grund av rubbning av ficklampan i händelse av en olycka. Saker du behöver
Duk
Automotive renare
industriell styrka dubbelhäftande tejp
Maglite monteringsverktyg
Electric drill
plåtskruv
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

bestämma var i bilen du vill montera Maglite vaggan. Tänk makt tillgänglighet och eventuella interna eller dolda hinder i bilen såsom ledningar. Rengör området genom att torka av den med en trasa och ett rengöringsmedel avsett för fordonstvätt avsedd för användning inomhus. Låt huden har torkat.
2

Peel en sida av den adhesiva skyddet från dubbelhäftande tejp, och applicera tejpen till botten av vaggan. Peel den andra sidan av den adhesiva skyddet från tejpen, och tryck vaggan mot bilens struktur på önskad plats. Tape kommer bara hålla sig till plan, ren och hårda ytor. Försök inte att montera hållaren på en heltäckningsmatta.
3

Rada upp Maglite monteringsverktyg parentes med vaggan så att när ficklampan är i vaggan kommer också att stödjas av konsolerna. Förborra skruvhål med hjälp av borrmaskin. Skruva fast fästena i bilen med hjälp av självgängande skruvar och skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86759.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.