Hur man installerar Halogenlampor på en bil

En majoritet av bilarna är utrustade med halogenstrålkastare och baklyktor. Men som alla glödlampor, kommer halogenlampor så småningom att behöva bytas ut. Även om du kan byta ut dina glödlampor med OEM lampor, har du också möjlighet att uppgradera till en högre intensitet halogenlampa. Fördelarna med detta är att det kommer att avge ett starkare ljus som gör det lättare för dig att se på vägen. Installera halogenlampor tar lite tid och är lika enkelt som att installera OEM-lampor. Saker du behöver
Skruvmejsel
Halogenlampor
Handskar
Visa fler instruktioner
1

förvandla din bil och dina lampor. Öppna huven på din bil. Du kommer att installera strålkastarna först.
2

Demontera strålkastaren höljet med hjälp av en skruvmejsel och skruva loss skruvarna som håller den på plats. Beroende på märke och modell inte alla skruvar kan vara synliga och det kan finnas en bult under bilen. Använd en domkraft för att lyfta bilen och ge dig lite extra utrymme om så är fallet.
3

bort glödlampan hållaren från strålkastaren höljet genom att nå bakom den och vrida hållaren i en medurs rörelse. Koppla bort ljuset från den elektriska enheten genom att trycka ner på plasten fliken. Sätt på ett par handskar och dra ut glödlampan. Sätt in den nya halogenlampan på plats sedan ihop din glödlampshållaren och strålkastare hölje enheten.
4

Öppna bakluckan på bilen och ta bort paneler på bakluckan för att få tillgång till bakljusen. Lossa skruvarna som håller lamporna på plats.
5

bort höljet bakljuset och ta bort lampan hållaren. Lossa glödlampan från den elektriska enheten och ta bort den gamla glödlampan. Sätt i den nya lampan på plats och återmontera höljet bakljus och bålen paneler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83294.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.