Hur man gör en Portad Sub Enclosure

Bil entusiaster stolta lägga uppgraderingar till ett fordon som tydligt gör det till sitt eget. Ett bra ljudsystem är ett måste för alla hardcore street maskin. Med lite forskning om elektriska aspekten av subwoofers och en dedikation till den tid och TRÅKIGHET av arbetet, kan du skapa din egen portas sub kapsling. Gör-det-själv eftermarknaden arbete är det bästa sättet att spara pengar och samtidigt njuta av professionell kvalitet installation. Saker du behöver
Printer Review 3/4-tums tjock plywood för 1-tums tjock medium density fiberboard
PVC-rör
WinISD Speaker designen Software Review skruvterminaler
15 -tums högtalare
Hack såg
sladdlös borrmaskin
Cirkelsåg fastsättning
trälim
Silikongummi täta
Akustisk skum
2-tums eller skruvar
Möbler klämmor
limpistol
Anslutningsklämmor
slipblock
Trä kitt
12-gauge lampa sladd
Trä fläck
Visa fler instruktioner
1 < p> Installera WinISD på din dator. Detta fria program är utformat för att erbjuda all den tekniska information som behövs för att designa din egen portas sub kapsling.
2

Lägg Thiele-Small karakteristisk information i programvaran. Denna information kan hittas på rutan för högtalaren eller på Thiele-Small hemsida. WinISD beräknar en plan för att skapa sub inneslutningen, skriva ut dem
3

Skär medium density fiberboard till storlek beräknat enligt WinISD använda en tabell såg.. Om du inte äger ett bord såg du kan hyra en från den lokala järnaffär eller har trä tillskuret på en brädgård där den köptes för en låg avgift. Och
4

Lim sidopaneler stag med botten av lådan. En inre stag bör tillämpas för att minska vibrationerna från subwoofern. Dubbelkolla att högtalaren passar i detta stycke innan du fortsätter.
5

Säkra varje led av sub inneslutningen lådan med två-tums eller skruvar. Placera möbler klämmor på sidorna för att hålla strukturen på plats medan limmet torkar. Denna process bör ta cirka åtta timmar. Konsultera förpackningen trälim för exakta tidsramar.
6

Skär den bakre panelen för att passa plattan förstärkaren enligt instruktionerna i WinISD ritningar. Limma den på baksidan av lådan. Ansök hängslen med bilagor Gips skruv för att fästa lastrummet. Använd en möbel klämma för att lägga till stabilitet medan de torkar trälim.
7

Upprepa steg 6 för inneslutningen bit av lådan utan att göra utskärningen.
8

Ansök ärta -size droppar silikongummi täta till det inre leder och låt torka helt, vilket bör ta ca 12 timmar. Applicera akustisk skum längs de inre väggarna av inneslutningen med hjälp av varmt lim.
9

Saw hamnen och cirklar högtalare ut ur den främre panelen enligt ritningen med hjälp av en cirkelsåg fastsättning. Limma och skruva denna pjäs till inneslutningen. Applicera silikongummi täta eventuella sömmar på frontpanelen och låt torka helt.
10

Place ved kitt på de skruvhål. När torr, använd en slipkloss att jämna ut ytan av sub inneslutningen.
11

Fäst plattan förstärkaren till baksidan med en 12-gauge lampa sladd. Se här sladden är tillräckligt lång för att ansluta till högtalaren genom att klippa det 10 inches längre än djupet av sub inneslutningen rutan.
12

Stain all synlig träyta och låt det torka.

13

Fäst högtalaren i öppningen av frontpanelen med eller skruvar. Leta upp ljud kablar för bilen med bruksanvisning och bifoga sub trådarna LÅDA. Använd inställningen bashögtalaren på stereon för att testa att allt fungerar som det ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86818.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.