Hur Gör en reservhjulslocket

Det finns flera fordon på vägarna i dag som har reservdäck täcker på dem. De flesta av dessa reservdäck luckorna är antingen tomt eller har namnet (eller logotypen) av den plats du köpt bilen av. Du kan lätt personifiera din reservhjulslock att lägga en fin total touch till ditt fordon. Varför inte visa världen lite om dig? Det finns olika saker du kan göra för att uppnå detta och följande steg kommer att lära dig hur. Saker du behöver
reservhjulslock
tvål och vatten Dekaler
och klistermärken
Paint
Schabloner
Tape
Paintbrush eller luftpistol
Visa mer Instruktioner
1

Bestäm hur du vill anpassa din reservhjulslock. Du kanske har något i åtanke från att se andra människors omslag eller du kan börja med en ny idé. Räkna ut exakt vad du vill göra för att anpassa din lediga luckan. Du kan välja mellan premade dekaler och klistermärken, använda sig av schabloner, eller om du är konstnärligt, kan du även göra frihand design med en pensel eller luftgevär
2

Inhandla några material som behövs.. Gör en lista över alla saker som behövs för att slutföra din reservdäck personalisering. Det beror på vilken metod du väljer vad du behöver köpa. Kontrollera alltid att något av de material som du använder är väderbeständig, eftersom reservhjulslocket kommer att bli föremål för klimatet.
3

Redo att reservhjulslocket anpassa. Innan du gör något personalisering till ditt omslag, rengör och torkar den. Du vill inte smuts eller vatten för att vara på den reservhjulslocket som du tillämpar klistermärken eller måla. Detta kan påverka den allmänna utseende den och även den tid det kommer att pågå.
4

Applicera din personalisering. Lägg till något av de klistermärken eller dekaler, men vara positiv på var du vill placera dem på reservhjulslocket först. Du vill inte behöva ta bort dem eller det kommer att påverka deras förmåga att hålla sig till locket. Det kan vara till hjälp att använda tejp för att fästa schablonerna medan du målar dem. Du kan rita en skiss av konstruktionen eller frihand det med antingen penslar eller en luftpistol. Låt alltid personalisering av din reservhjulslock att helt torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94892.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.