Hur man installerar Cross Borrade Slitsade Rotorer

En av de största fienderna till broms rotorer är värme. Ju längre bromsbelägget stannar i kontakt med rotorn, bygger desto mer värme upp. Om rotorn inte kan kasta denna värme snabbt, rotorerna varp. Medan vanliga rotorer är försedda med ventiler som hjälper avleda värmen, ett annat sätt att skapa mer effektiv kylning är att korsa-borr och slits rotorerna. Borrningen sätter hål genom rotorn ansikten, som möjliggör passage av mer luft för att underlätta kylningen. Spåren, som skärs tvärs över rotorerna, tillåter luften att färdas över rotorn ansikte under bromsning. Saker du behöver
rörtång kilar
Wheel (2) katalog Ordet jack
Jack står (2) katalog Droppkar
Skyddsglasögon
Brake Socket Cleaner Review ställa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort det främre muttrarna med rörtång. Aktivera parkeringsbromsen och chocka bakhjulen. Jack fordonet upp med domkraft och placera pallbockar under den främre ramen. Försiktigt sänka bilen på pallbockar, se till att fordonet vilar säkert på dem innan du tar bort ordet jack.
2

Dra hjulen av och placera droppskålen under vänster frambroms. Sätt dina skyddsglasögon på. Addera 3

Spray bromsen ordentligt med broms renare för att ta bort uppbyggd bromsdamm. Broms damm är giftigt så se till att ta bort så mycket som möjligt med bromsen renare spray. Också, undvika att få sprayen bromsrengöringsmedel i dina ögon, om du gör det, tvätta ögonen med rent vatten omedelbart
4

Unbolt bromsok från bromsok fästet med socket set.. Beroende på bil, kan du också behöva skruva isär och ta bort bromsok fästet. Dra tjocklek upp och från rotorn. Stöd bromsok i framvagnen så att den inte drar på bromsledningar.
5

Drag av rotorn från navet för hand och placera korset borrade och slitsade rotorn på navet. Sätt tillbaka bromsok (och bromsok fästet om tillämpligt) i omvänd för flytt.
6

Upprepa steg 3 till 5 på motsatt sida.
7

Sätt hjulen och lug muttrar tillbaka för hand. Sänk bilen av domkraften står och dra åt muttrarna med momentnyckel. Se bilens specifika servicemanual för vridmoment specs eftersom dessa specifikationer variera från bil till bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83966.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.